Cui nu-i place sa faca sex? Sa posteze doar majorii!
daca va place de ce va place?
si daca nu de ce nu?
Cui nu-i place sa faca sex? Sa posteze doar majorii!
daca va place de ce va place?
si daca nu de ce nu?
Last edited by Koto Sabyn; 18-11-2005 at 20:43.
))))))) ma intreb daca o sa zica careva ca nu ...all are fucking pussy adicted si invers evident
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
de ce intrebi?...tie cumva??
I`m GAGA!
SWANS "Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
nu-mi e deloc
dar, sunt unii care zic ca nu le place!
oricum eu ador sa fac sex
This thread is so gay! normal ca da.....dar eu unul prefer sa nu discut despre sexualitatea mea in public ! apropo ultima data a fost ....cu o saptamana inainte sa inceapa greva ...
of doamne. si ce acum faci greva la sex ?
"dreams have only one owner at a time ,that's why dreamers are lonely"
------------------------------------------------------
http://ioanabirdu.fototarget.ro/
numai minori normal si 95% se baga aiurea in seama
hai sa ne laudam acum.
n`aveti ce face... hai sa facem posturi
Mesaj iniţiat de butterfly
on topic...doar calugarilor si maicutelor nu le place sexul...sau mai sunt si exceptii
HAI!!Mesaj iniţiat de CrazyRama
pai e simplu......frigidelor si eunuciilor
Hă hă hă
hmmm ma indoiesc , ai vazut ce fac cand prind cate un minor, il violeaza si dupa il ingroapa pe la vreo margine de padureMesaj iniţiat de EChO
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
sau il crucifica si il supun la perversiuni sexualeMesaj iniţiat de DarkBringer_bgl
it's ze church stuff!
am spus ca mai sunt si exceptii...Mesaj iniţiat de DarkBringer_bgl
Very strange thread. Te-ai gandit mult cand ai facut threadul?
EVERY MAN DIES...
NOT EVERY MAN REALLY LIVES
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said, "I did it my way"
I just wanna live while I'm alive
'Cause it's my life
http://www.flickr.com/photos/24_braveheart/
am vazut un documentar despre peroanele asexuate-adica cei care nu simt nevoia sa faca sex.... parerea mea ca dupa ce incepi. you get addiceed to it
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
offtopic: am vaz un documentar in care la un moment dat este prezentata o tipa la salonul de coafura... si avea orgasm din faptul ca cineva o spala pe cap... si numai ii atingea crestetul capului........
ontopic: stupid question
pai cand ajunge cineva sa te scarbeasca ca vrea prea mult atunci nu iti mai place......nu e cazul meu.....ipotetic vorbind .....
-a face sex,inseamna sublimul tuturor demersurilor in relatiile dintre sexe; inseamna unicul mod natural de a ne perpetua ca specie in universul nostru.
La orice fiinta, biologic sanatoasa,... sexul place ! este lasat de la natura.
Nu place celor care nu au incercat sau care nu au reusit sa atinga momentul culminant, 'apogeul' (oricine se poate perfectiona, fara probleme...)
Nu place atunci cind acesta se practica fara o deplina armonie intre parteneri.(a se intelege nu fortat)
Mesaj iniţiat de contagious_scrub
de departe cel mai inteligent raspuns de pana acum ii apartine lui contagiosu
ontoppik :
nu are cum sa nu iti palca sexul, atata timp cat esti sanatos din punct de vedere clinic, adik creierul o cere ( creierul e cel mai imp organ sexual pt cei ce nu stiu), e o activitate placuta
dar vezi k la orice manastire de maici exista si cate un gradinar, iar ala nu de prost lucreaza acoloMesaj iniţiat de EChO
Last edited by gabr1el; 19-11-2005 at 10:31.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: