Pe ce melodie ati omora pe cineva......ati tortura pe cineva sau pur si simplu v-ati exprima supararea?
Pe ce melodie ati omora pe cineva......ati tortura pe cineva sau pur si simplu v-ati exprima supararea?
system of a down -streamline
the cure-disintegration pe asta as taia si as cauteriza.....and again and again....sa il tii in viata cat mai mult......evident la urma pui viermii sa il manance....
Nicolae Guta - Freaca-ma la inima
Mesaj iniţiat de Saphyne
Freak...
No offence...
Deci sunt mai multe melodii pe care as taia si as aplica torturi nemaintalnite persoanelor care nu merita sa traiasca . Astea ar fi:
Hypocrisy - Pleasure Of Molestation
Slayer - Kill Again
Hypocrisy - Eraser
Slayer - Can't stand you
Melodiile nu sunt intr-o ordine anume....pe oricare fac urat
Dumïğż spiro spero, dum spiro scio
damn......good thread
Anathema-Empty
Nightwish-Kuolema tekee taiteilijian -asta e buna pentru schingiuiri de'alea lente...cu fiert in ulei sau cu taieturi subtiri cu aroma de tinctura de iod
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
Slipknot - People = Shit
Slipknot -The Heretic Anthem
hmm... in marea parte cam toate mel de la Slipknot de pe albumul IOWA
mai sunt si alte mel (de la alte trupe) dar nu-mi vin acu'
o sa mai revin
dupa noul album de la Hypocrisy ...super belea melodie de pus in latzuri si transat asa frumos ca pe porc :
Hypocrisy - Let the knife do the talking ( titlul spune totul )
si alta melodie de la Slayer (cea mai celebra de altfel ) Bloodline....iti vine sa bei sange pe ea... numa cand auzi refrenu :
I'll kill you and your dreams tonight,
Begin new life...
Bleed your death upon me, let your bloodline
Feed my youth
Dumïğż spiro spero, dum spiro scio
Mai pe toate melodiile de la Lamb Of God
JUDGEMENTAL... JUDGE and get MENTAL...
de ce nu am mira k tu ai deschis acest thread?!Mesaj iniţiat de Saphyne
oricum sa ma gandesc......
Nicolae Guta - Viata mea e-n maini la tine- chiar asa e , dak e sa omor ep cineva
Nicolae Guta - Vita fuge ca nebuna.
Nicolae Guta - Viata fatra tine ( asta k sa ii explic cuiva cum ar fi viata mea fara acea pers)
asta fu sectoru manele
DMX - 10 - Fuck y'all
Ombladon Condoleante
what the hell is wrong with you?pe ce mel as omori pe cineva?you really got some issues there...
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
how sweet.......yes i have......nu era vb numai de tortura........ce melodii ascultati cand sunteti suparati....Mesaj iniţiat de young_noble
mai,sunt de acord ca sunt momente cand esti si suparat...insa sunt situatii total diferite:cand esti trist si cand esti furios...na',acum ascult the last emperor-do you remember si e o mel destul de trista,2 pac-unconditional love,eminem-when i'm gone,down low-so long goodbye,outlandish-eyes never dry...toate astea sunt mai triste...cand sunt mai angry asa,ascult eminem-criminal,the way i am,white america,2 pac-hit 'em up...cam asa ceva...Mesaj iniţiat de Saphyne
PS sper ca nu era vorba doar de mel rock
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
cateodata reuseshti chiar sa ma uimestiMesaj iniţiat de Saphyne
parca era Liviu Guta &Claudia ...Mesaj iniţiat de alinush
ON TOPIC: WHITNEY HOUSTON-BODYGUARD )
right.....Mesaj iniţiat de darksunset
Cred ca toata discografia celor de la System of a Down e plina de multa multa energie, nu simt ura cand ii ascult...
Rammstein - Du hast
Prodigy - Their law
Papa Roach - Last resort si Decompression period
Joy Division - Something must break
Ice Cube - The wrong nigga' to fuck with
Dr. Dre - Ra-ta-ta-tat
DMX - I'm a bang
Dj Tiesto - Traffic
Daft Punk - Rock'n roll
Cypress Hill - A man
Apocalyptica - For whom the bell tolls si Hall of the mountain king
The Roots - !!!!!!!
Saul Williams & Dj Krust - Coded language
Tin sa mentionez ca nu ma fac sa vreau sa omor sau sa chinui pe cineva, dar in mintea mea bolnava, au o energie mai aparte.
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: