Ce se intimpla ca in loc de 300 posturi apar la mine doar vreo 50 sint iar probleme cu forumul ? stie cineva ?
Ce se intimpla ca in loc de 300 posturi apar la mine doar vreo 50 sint iar probleme cu forumul ? stie cineva ?
pai cred k problema e urmatoarea : posturile de la bazar nu se mai contorizeaza
crek de-asta nu mai posta de-o juma` de ora...ca sa nu i se modifice nrul de posturiMesaj iniţiat de ovisebdan
dintr-o eroare de configurare posturile dintr-o anumita parte a bazarului se contorizau. am dat o reindexare dimineata si normal ca a numarul de posturi la unii useri. repet, au disparut numai cele de la bazar unde nu ar fi trebuit sa se contorizeze de la inceput.
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
overe, i-ai nenorocit
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
asa e, sunt unii care avea 2-3 sute de psoturi si 99,9% erau la rubrik bazarMesaj iniţiat de Eros
PS: am sperie nr meu de posturi, 666 si la rep 6
intre timp ai mai spamat putin...Mesaj iniţiat de gabr1el
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
din 350 posturi mai am doar 15???
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
hmm ... si eu din vreo 150 ... numai am nik
ehh ... dar zilele trec ... si eu tot cresc
damn. parca vad acum. spam masiv de la bazar users
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
iar raman fara posturi ca shi data trecuta
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Misto si asa scapam de cei care intrau la bazar doar pt numarul de posturi dar partea naspa ca noi raminem cu reputatie 1/2/3 si il superi pe unul care are 700 posturi si 7 la reputatie si esti mincat
Mesaj iniţiat de Alexandrulcn
care or fi aia cu rep 6-7-8?
astia de obicei nu-s cei de la bazarMesaj iniţiat de Alexandrulcn
poze
mie imi apar 0 postri
si am postat vreo 50 (cam asa nu mai stiu)
Yahoo Mess: sooogard
yo am avut peste 320 si acum am peste 211
AMD Sempron
le ai al baraz sau pe threadurile de la cafenea offtopicMesaj iniţiat de Sogard
poze
Ho ma ca nu muritzi de posturile alea...
Nu acelashi lucru se poate spune si despre avatarul lui Yooo
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: