Inca un thread aiurit .... de cate ori va uitati pe zi la ceas
Inca un thread aiurit .... de cate ori va uitati pe zi la ceas
si tu ca un spammer ce esti trebuia sa raspunzi evidentMesaj iniţiat de Cirozel
HA HA HA
Mesaj iniţiat de Cirozel
repede...postatzi aici, ca se contorizeazaa
nightwatch, a dracu` problema...grea
ce se stransera spammerii la threadul asta in frunte cu Cirozel
HA HA HA
me spammer???Mesaj iniţiat de Saphyne
eu nu mai postez aici...ca nu se mai contorizeaza
adios, my friendz!!
de 238 de ori...
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
U're obsessed!!Mesaj iniţiat de young_noble
pai iti dai seama...sunt mereu cu ochii pe ceas...de fapt,asta e meseria mea:sa ma uit la ceas...nu fac nimic toata ziua decat ma uit la ceas...Mesaj iniţiat de De_Grieux
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
pai in medie...hmm...greu ...cred k de...aaa...ash zice k...hmm...de...de...de...de-loc......
Pai pana sa inceapa scoala nu ma uitam prea des.Foarte rar mai auncam ochii spre ceasul de pe bara de start.Acum la scoala stau cu telefonul pe banca si ma uit in medie de 40-50 ori pe ora. Deci in cele 7 ore de cursuri+ uitatul acasa => young_noble e copil.
mdaa...fratzilor, s-a facut un studiu pe tema asta... rezultate pe www.clock-noobs..freakzone
d vreo 40-50 ori p zi
if i loose my nerve, i'll get the girl to do it ...
cred ca de vre`o 5 ori pe zi
Noi sa fim sanatosi ca belele ca sunt in fiecare zii
pai la fiecare 3-4 min la sc..si am 7 ore..plus la sala sa-mi masor pauzele(asa ma pune instructoru')...=> de foarte multe ori pe zi
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
din cand in cand
din 2 in 2 minute
mai mereu...mai ales cand sunt la scoala si am matem ...atunci ma uit de cel putin 20 de ori numai intr-o ora
Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be. And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself. As for me, I'm happy right where I am. I only wanna be with you.
de cate ori am nevoie
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la Elice Suporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: