Iata ca ce se preconiza s-a intamplat!Mafia din FRF a invins din nou.
Iata ca ce se preconiza s-a intamplat!Mafia din FRF a invins din nou.
ym:serbandan
COSMOTE-0745620246
RDS-0351411428
DIGI-0771642234
mdea... din pacate...Mesaj iniţiat de serbandan
...ma "OMUL"asta nu isi da seama k nu e dorit si k nu face bine ceea ce face?!sa plece dreaq de bunavoie si nesilit de nimeni pana knd nu il umileste popescu
![]()
da-r-ar strechea-n el!!!
... la al XIV-lea congres
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
sa mai aud vreun presedinte de club ca se plange ca fotbalul romanesc e la pamant ca ma duc si-l impusc intre ochi. avura sansa sa faca ceva si tot in cooperativa se intoarsera. vai de ei!
ps: ce-ar fi sa stergi unul din threaduri?
Daca ar urma traditia, ar trebui sa fie impuscat pana la al XV-lea congres.
Ce draq, era imposibil ca masina de vot (a se citi cei din diviziile inferioare) sa nu fi pus stampila cum trebuie. Multi, da'...
they hatin'
deci ne meritam soarta, suntem total inapti si inapoiati , avem ce am ales toti distrusii de pe pamant s-au strans la noi si astia sunt atat de nesimtiti incat sa si moara uita
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
nu-i bine deloc![]()
din pacate kktu` ... sau mai bine zis ''nemuritoru'' MinciNashu` a fost reales![]()
eu zic ca trebuie sa face demonstratii in strada la fel ca acum 10 luni ... si va spun io ca o sa fie ''detronat''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()