Am instalat MW si grafica mi se pare super-nasoala. La 1024x768, totul la maxim, cu AA si AF, se vede foarte aiurea, pe 6600GT. Nu stiu daca am vreao setare aiurea sau mai stiu eu ce. La voi cum este? A
Am instalat MW si grafica mi se pare super-nasoala. La 1024x768, totul la maxim, cu AA si AF, se vede foarte aiurea, pe 6600GT. Nu stiu daca am vreao setare aiurea sau mai stiu eu ce. La voi cum este? A
they hatin'
Mie mi se pare peste NFSU 2 la care se vedea de kkt soseaua. La fel si restul graficii...
eu am 6600 TD si cu toate la maxim imi frameaza cateodata de... iar cateodata imi frameaza ( mi se blocheaza ) vreo 5-10 sec ce sa fie oare ? virusii de pe cal. ?
Mesaj iniţiat de BULETE
Chestia aia cu soseaua era din setari, dar la MW abia dupa ce duc AA/AF la maxim se vede bine.
they hatin'
eu ce sa mai zic de grafica? Joc pe un gf4 mm440 64/64 si cu toate detaliile(normal ca nu suporta nu stiu ce efecte dar alea care sunt sunt la maxim) la maxim si la 1024/768 se misca beeton, sunt multumit de ceea ce vad. am vazut jocul pe un 9800 Pro si nu se compara dar nici pretul la cele 2 placi nu se compara.
In final totul se rezuma la gust.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
yo il am pe rez 1280*1024 cu AA la juma shi mi se vede super... nici nu frameaza...
am un 9600 pro la 256, shi se comporta excelent!
shi mie grafica mi se pare super, cea mai tare, din toate nfs`urile
grafica nasoala yo il tin pe 1024/768 cu primelede doua optiuni la jumate si vsync off restul maxim se misca bine dar cate o data frameaza cred ca e din cauza protectiei
AMD Sempron
Da, pare mai realista, dar parca e cetoasa, galbuie, nu stiu, ma asteptam la altceva.Mesaj iniţiat de BoaBa
they hatin'
da exact asta vroiam sa zic yo imi luasi vorba din gura grafica e GALBUIE
AMD Sempron
Eu il joc pe o placa de 32 de Mb asa ca nu va mai plangeti... sa vedeti cum se vede la mine ca e bmw-u ala parca facut din LEGO .. dar se misca binsor
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
lol marfa
AMD Sempron
Pe placa de 32? Pa in ce rezolutie/detalii il joci?
they hatin'
logic pe low 640/480 think man
AMD Sempron
mai colorat
AMD Sempron
Pai la tine se vede furmos ma...Mesaj iniţiat de Robin_SA
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
grafica penibila masini marfa
AMD Sempron
super masini grafica klumea intrun cuvant f f bun
Are o grafica foarte buna ( parerea mea ), insa are o mare timpenie. Nu stiu citi din voi il jucati cu detaliile pe full. Este chiar enervanta faza ca atunci cind ai la world detalii maxime iti mai baga copacei, butoaie si jaloane in plus decit daca joci cu ele scazute. Eu unu cred ca e o mare porcarie chestia asta, adica daca eu am calculator bun si vreau sa joc cu detaliile la maxim sa fiu dezavantajat fata de unu cu placa video de 64 ram?
Eu ma joc cu totul la maxim si am o groaza de copacei si jaloane. Cat trebuie sa scad sa mai dispara?
they hatin'
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: