ajutati-ma fratilor si pe mine.
Sunt nou pe aici si am incercat sa intru si eu pe Mirc si imi apare CLOSING LINk....(g-lined). Stie careva de ce?
Si cum pot scapa?
ajutati-ma fratilor si pe mine.
Sunt nou pe aici si am incercat sa intru si eu pe Mirc si imi apare CLOSING LINk....(g-lined). Stie careva de ce?
Si cum pot scapa?
ti se conecteaza macar ?
daca nu, scrie asa la status
/server bucharest.ro.eu.undernet.org
daca nu, incearca serverul asta
/server irc.hell.nl
works every time!
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Daca tot v`atzi apucat sa zicetzi serverele eu unu` folosesc undernet.rdsnet.ro .......nu am probleme![]()
vezi ca cel putin acu vreun an rds-u redirectiona orice host *.undernet.org spre serveru din bucuresti. daca vrei sa te conectezi pe alt server undernet tre sa folosesti ip-uMesaj iniţiat de cetatzean
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Hehe. Old old IRC.Mesaj iniţiat de cetatzean
Ai pus-o nene. Nu ai ce face. Daca aveai K-Line era altceva.
G-LINE e global ban pe tot grupul de servere Undernet. Adica nu mai ai voie sa intri pe undernet (o perioada, stiam ca un g-line poate avea maxim 2 saptamani, la fel ca la un ban la X).
Daca aveai K-LINE era mai simplu... K-LINE e ban doar pe serverul respectiv si puteai folosi alte servere din reteaua Undernet.
Cu alte cuvine: stai pe bara pana iti expira G-LINE-ul sau pana ti-l curata vreun IRC-OP sau cel mai bine treci pe craiovahubca nu e mare difereta, hahahahahahaha.
off topic: Lumeeee......l`am vazut si pe Reaver pe mirc...minune....al 2`lea op pe IRCMesaj iniţiat de Reaver
![]()
Oricum Gline-ul ala e ban global pentru toata reteaua, din cauza abuzurilor....dar in general expira in maxim 3 zile![]()
![]()
![]()
Spuneti-mi si mie de ce pe canalul de mIRC #craiovahub sunt doar 2 useri (unul este botul si altul e un OP). Poate ar trbui sa schimb serverul ... Pls spuneti-mi si mie ce tre' sa fac. 10x
nu trebuie sa faci nimic. acela e serverul si canalul.Mesaj iniţiat de Mariusic
*.undernet.org canalul #CrauivaHub
intr`adevar este doar X si cu DonMautzi, dar mai intra si alti useri care au acc acolo..!
Pai e nasoala treaba daca userii intra doar daca au acces.
Ar trebui sa intre din placere.
O idee ar fi sa da-ti accese de 100 la toti care cer, si asa o sa intre lumea pe canal![]()
Salutare, Flavius sunt![]()
As dorii sa stiu daca pot sa va recomand un server, cu acelasii nume, serverul meu . Este 100% stabil, si este linkat la un alt server(mai bine zis retea) cum este bucharest.ro* link-at la undernet ptr exemplu .
Eu sunt managerul acestui server, si va garantez ca nimenii si nimic, nu se va lua de voi, am nevoie decat de permisiunea unui MODerator ca sa-mi spuna daca vreau sa dau serverul . NU vreau sa incalc regulile !
Sau ma putetii contacta la Y!M la id : pink0ne32 .
Cu stima,
Flavius .
ai server de undernet? esti ircop ?))
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: