putem sa-i batem!
putem sa-i batem!
poate ca da
mai bine cadeam cu rapidul lol ma enerveaza sunt prea inganfati
Universitatea - FC National cred ca va fi un meci echilibrat si care va fi decis de forma de mement a echipelor! Meciul probabil ca se va juca la Pitesti asa ca multi dintre noi vom face deplasarea pt a sustine echipa ! Sper sa castigam si sa putem sa vedem la Craiova in faza urmatoare a cuperi Romaniei , un meci intre Universitatea si o prim-divizionara !
FORZA STIINTA
Cred ca sansele sunt impartie 50-50...Craiova este in forma, iar la National se pare ca va veni un alt antrenor,sa speram ca nu o sa gaseasca din prima formula castigatoare...oricum cred ca meciul nu se va termina dupa cele 90 de minute...as vrea sa ajungem macar la penalty si sa dea Bornescu golul victoriei
FORZZA STIINTA
am putea sa profitam de debandada din tabara bancarilor si sa le-o coacem.
Toata lumea stie, cupa e-n Banie
Nu shtiu cat de mult suntem "pe val"
Parerea mea este ca jucatorii sunt cam obositzi. Oricum sper la o victorie a Craiovei.. desi nu va fi usor.
dk se joaca tur si retur va fi mai greu. dk jucam un meci si ala la noi acas va fi super. ii batem 100%
nici una nici alta. jucam un meci pe teren neutru (probabil pitesti/mioveni).Mesaj iniţiat de alex
0747.494.155 | 0766.619.473
Depinde de forma pe care o va avea Nationalul. Nu prea stii la ce sa te astepti de la echipa aia. O zi joaca super, apoi ii bate si Primavara.
Putem bate nationalu ....parerea mea
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
Cum adik sa nu ne calificam? oricum kt mai multa lume la pitesti!!! SI C DK E VANT SI C DK SUNT PLOI... SA VINA DINAMO!!!
Y!: sharkey_andrei
o sa ii batem sigur pe cei de la national
noi suntem cea mai informa echipa romaneasca chiar daca jucam in B
avem sanse destul de mari, sper sa le fructificam
HAI CRAIOVA
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
avem sanse considerabile, mai ales ca natinalul nu mai e echipa din ultimele sezoane... daca joaca stiinta cum a jucat tot sezonul, se va califica.
Deocamdata, cei de la National nu au nici macar antrenor... Sa speram ca raman asa, in haos, pana la meci.
io zic k o sa castigam sigur. doar sa nu fie intr-o zi proasta baietii.
100% castigam national nu mai e o forta asa de mare in fotbalul romanesc pe cand U Craiova desi are jucatori tineri e cea mai in forma din acest campionat
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
In plus, noi avem si galerie in tribune, oriunde s-ar juca, nu niste pensionari obositi.
Nationalu' ... nici nu se pune problema. Indiferent unde vom juca vom castiga... Sper ca macar vremea sa fie buna ca sa mergem cat mai multi cu echipa...
FORZA STIINTA!!!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: