Ce ziceti si de un thread in care sa postati cele mai tari urmariri?![]()
Ce ziceti si de un thread in care sa postati cele mai tari urmariri?![]()
here we come!!![]()
Be Wanted!
Doresc sa fac o mica adaugare...acea urmarire e facuta fiind pe locul 7 in blacklist.Banuiesc ca se poate si mult mai bine (acum am vazut post-ul lui Nfs_Driver)
[img=http://img459.imageshack.us/img459/8308/bounty7mg.th.jpg]
am avut si mai mare da asta este de la ultima urmarire...
mey am si yo o intrebare ...cum dreaq scap de elicopteru ala nenorocit ....am si o poza ....
[/IMG]
Mesaj iniţiat de killer_ro01
Incearca sa te ascunzi in tunel.
Mesaj iniţiat de killer_ro01
e grele
te adapostesti si tu undeva in asa fel incat sa nu te vada
![]()
Vad ca ati pus poze cu Bounty de 2-3 milioane, dar totusi de politie nu ati scapat asa ca sunt degeaba... eu nu reusesc sa scap de ei dupa ce ajung de 4x.
E vreun nivel mai mare de 4x pt wanted level?
E facut intr-unul din chalenges.. nu am facut cu finalul dar garantez ca nu m-au prins
EDIT : LOL este pana la x7 .. eu am ajuns la x5 .. x6 si x7 sunt in misiuni.. si se scapa de politie.. eu am reusit![]()
kiar exista condition 7 la wanted? ca in ultima urmarire, atunci cand termini jocul e condition 6. tare curios as fi sa vad cum ara arata un 7.
stiu.. eu am Black Edition si la Challanges ultimul challange 69.. este Black Edition si are x7 .. te urmaresc numai SUV si tu ai o masina de .. "ghetto"![]()
nu am mai avut kef sa joc si challenge series-urile alea si nici nu cred ca le mai joc. mergi cumva cu chevrolet camaro-ul ala de este la bonus car?
http://img484.imageshack.us/img484/9809/bounty5od.jpg
3,3 mil bounty![]()
![]()
![]()
guess who's the most wanted![]()
![]()
![]()
Pt cei care sunt most wanted ID-ul meu e n1ghtm3n va astept pe mess sa va fac o cursa pe lan.
NightClaw ai acolo un Bounty de 4,5 mil facut in Career cu milestones cu tot.. care dau bonusuri.. eu am facut unul ..mai sus..care e simplu fara bonus de 4,8 mil .. asa mai am si de 7 mil in career dar nu ma mandresc cu el ca are 4 bonusuri de cate 200k cred.. asa ca I'm Most Wanted
![]()
PS: pe lan nu prea merge.. nu prea vad servere![]()
enigma.....noi sa fim sanatosi![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: