Vand teren, Craiova - zona Zona Centura
508mp
Pret: 22500 Euro (negociabil)
accept schimburi cu garsonire sau apartament
in jurul terenului sunt case construite
revin zilele astea si cu poze...terenul este langa padure situat
langa lac
Vand teren, Craiova - zona Zona Centura
508mp
Pret: 22500 Euro (negociabil)
accept schimburi cu garsonire sau apartament
in jurul terenului sunt case construite
revin zilele astea si cu poze...terenul este langa padure situat
langa lac
Last edited by gmc_121; 30-03-2010 at 00:14.
Ofer 7500 euro.
22400 Euro (negociabil)
1. Zilele astea am facut peste 100 km (masina mea, benzina mea) tot vazind terenuri. Toti te imbie sa le vezi terenul, cind ajungi acolo iti dai seama ca nu are nicio treaba cu ce cauti tu.
2. Ar fi bine si pentru tine daca ai pune mai multe detalii (exemplul fiind pozele) pentru ca ai mai tria din persoanele care vin sa-ti vada terenul, nu cred ca iti convine nici tie sa stai pe drumuri toata ziua.
3. Mai sunt unii (ma numar si eu printre ei) care mai si muncesc si n-au vreme sa vada toate terenurile care ar putea prezenta interes pentru ei.
4. Tu ai zis ca pui poze, nu eu. Eu doar ti-am facut o sugestie, sa pui o poza si din satelit (wikimapia, google earth)
5. La cum scrii pe forum se vede ca tu esti bagatorul de seama(i.e. esti un copil, un om matur nu scrie in jargon de messenger)
In concluzie te-as ruga sa fii mai atent cind cataloghezi oamenii ca "bagatori de seama" faptul ca nu ai primit telefon de la mine nu iti da dreptul asta.
O zi buna iti doresc.
pe unde mai exact e stiu ca sa facut un hotel si un parc auto acolo e cumva pe acolo?????
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: