Vreau sa-mi schimb tastatura de o am acum cu una a carei taste sa nu fie zgomotoase ca la asta de acum. Vreau o tastatura ca cea de la laptop, sa numai trancane butoanele la ea cand scriu.
Vreau sa-mi schimb tastatura de o am acum cu una a carei taste sa nu fie zgomotoase ca la asta de acum. Vreau o tastatura ca cea de la laptop, sa numai trancane butoanele la ea cand scriu.
eu am un genius black super-slim .. subtire , silentioasa si foarte buna (o am de 3 ani )
http://www.fornet.com.mk/v20/compone...0c3561a7f5.jpg
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Si eu ti-as recomanda tot o tastatura flexibila ( dar nu e bun pentru jocuri si tastele se apasa mai greu ) eu folosesc http://www.magiccomputers.ro/tastatu...s2-p-1834.html si sunt multumit de ea.
D`astea de silicon am adus eu mult timp pentru prieteni! Sunt foarte bune ca silentiozitate, dar, in schimb, daca esti un gamer inrait sau tastezi destul de repede, o sa te enerveze la maxim. Daca ai rabdarea necesara si nu te lasa nervii pana te acomodezi cu ea, pe urma iti va fi super ok. In schimb, ca o chestie observata de mine, cam 80% dintre prietenii care m-au rugat sa le aduc, au renuntat la aceste tastaturi dupa ceva vreme (cateva luni). Unii pentru ca nu se obisnuiau cu tastarea pe net, iar altii pentru ca "le era greu", "le lipsea tacanitul de tastatura normala", etc.Eu unul o am si acum pe acasa, dar n-am folosit-o mai mult de vreo saptamana! Astept sa revii cu detalii, daca te intelegi bine cu cea pe care ai comandat-o. Daca nu, voi reveni si cu propuneri, ca sa nu fiu considerat off-topic!
![]()
Bafta si sper sa fie ok pt tine ceea ce ai comandat, ca nu ne dau banii afara din case!![]()
Craiova Forum - Comunitatea ta preferata!
Baieti, am cumparat-o pana la urma. Cand am vazut-o prima data mi-a placut, dar dupa cateva ore mi se parea obositoare si lenta. Daca ai treaba la calculator nu prea iti mai arde sa stai sa scrii la ea, ca merge treaba greu. Uneori controalele(sagetile) nu merg, la fel si cu alte butoane, trebuie sa apesi de mai multe ori.
Logitech K300 mica,slim si silentioasa...
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: