Bani pe net ? Fake/Tru ?

Banned _Steam_'s Avatar _Steam_ reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    16-11-2008
    Locaţie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    280
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Bani pe net ? Fake/Tru ?

Deci astazi m-am informat despre cum e posibil sa faci bani pe net.Am creat un Card La Brd Visa Classic (Zic eu ca e cel mai bun) Si acum urmeaza sa imi fac cont pe AlertPay.com si pe ******* Acum vreau ceva sfaturi daca a trecut cineva pe acolo daca dau bani si alte detalii .Chiar vreau sa castig ceva in plus daca stau la calculator decat sa nu castig nimic . Astept Opinii

Rocker morbid_boy's Avatar morbid_boy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    timisoara :D
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    in mare parte fake... ******* am auzit ca e fake....

dar sunt si mule care platesc , ca incrasebux.
    Oare cum miros morcovii daca nu au nas?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    16-11-2008
    Locaţie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    280
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de morbid_boy Vezi mesajele
    in mare parte fake... ******* am auzit ca e fake....

dar sunt si mule care platesc , ca incrasebux.
    Treaba este sa plateasca

Member Ice_Blue's Avatar Ice_Blue reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    146
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    pana sa fii platit te plictisesti de tot ce inseamna ptc. parerea mea este ca e pierdere de timp chiar daca nu faci mare lucru.

Data de inscriere
    16-11-2008
    Locaţie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    280
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Macar cateva site-uri care sa plateasca sigur .

Banned catalin_2008's Avatar catalin_2008 are ceva special... catalin_2008 are ceva special...
    Data de inscriere
    25-11-2008
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    482
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    194
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de _Steam_ Vezi mesajele
    Deci astazi m-am informat despre cum e posibil sa faci bani pe net.Am creat un Card La Brd Visa Classic (Zic eu ca e cel mai bun) Si acum urmeaza sa imi fac cont pe AlertPay.com si pe ******* Acum vreau ceva sfaturi daca a trecut cineva pe acolo daca dau bani si alte detalii .Chiar vreau sa castig ceva in plus daca stau la calculator decat sa nu castig nimic . Astept Opinii
    Am strans si eu cam vreo 5 centi si dupaia mi-a zis un prieten ca e fake ca a incercat el.

Data de inscriere
    16-11-2008
    Locaţie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    280
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Depinde de site !

Banned catalin_2008's Avatar catalin_2008 are ceva special... catalin_2008 are ceva special...
    Data de inscriere
    25-11-2008
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    482
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    194
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    Depinde de site !
    Acelasi bux si alertpay.

Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    ma....alertpay nu e site PTC....e banca virtuala.... care va ajuta sa va cumparati chestii de pe siteuri care nu accepta cc-uri din romania (ca e-bay...).... care va ajuta sa platiti cazari pentru excursiile in strainatate (acont la hoteluri, hosteluri, pensiuni...) etc...

e un fel de Paypal

Data de inscriere
    16-11-2008
    Locaţie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    280
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Alte site-uri mai stie careva ?

Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    uite aici.... http://www.blomon.blogspot.com/ eu am primit bani de pe incrasebux si neobux.... pe restul astept...

Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    depinde ce vrei să faci.
    dacă vrei sa dai click pe enşpe mii de reclame, nu te pot ajuta, nu mă încred în astfel de site-uri.
    dacă vrei să faci ceva mai concret (să completezi sondaje, de exemplu, să scrii articole, să faci conturi pe x site-uri) atunci poţi încerca cu www.mturk.com (e un thread separat pe aici, pe undeva)
    dezavantajul este că nu poţi scoate banii de acolo, poţi doar cumpăra de pe amazon.com (ei spun că în curând şi pe alte site-uri, cum ar fi amazon.co.uk)
    site-ul ţine de amazon, deci este de încredere.
    eu am făcut vreo 30 de dolari până acum, fără să mă stresez vreun pic, şi mi-am transferat şi banii pe amazon, însă la ce vroiam eu să cumpăr era mai scump transportul decât produsele în sine.

Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Poate ai dreptate... dar incepe cu "Daca stii ... "

Eu unu nu ma pricep la scris cuvinte mari, si sa faci conturi pe x siteuri, si sa completezi sondaje e munca titanica, pentru mai putin.... PTC-urile iti dau posibilitatea sa iti aduni oameni....si din asta se scot ceva banuti...nu din cele 4 clicuri pe care le dau pe zi ...

Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    păi tu, de exemplu, cât ai câştigat cu sistemul tău?
    mie una nu mi se pare muncă titanică, nu fac decât hit-urile care le consider uşoare
    sunt şi acolo hit-uri unde trebuie doar să dai click pe un link şi poţi câştiga până la 10 cenţi pentru un astfel de hit.

De-al casei Ace's Avatar Ace are ceva special... Ace are ceva special...
    Data de inscriere
    26-05-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    522
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    130
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    se fac 1 an si 7 luni de cand astept 100 $ de la ******* ..

pe alte site-uri gen PTC dupa ce faceam suma minima de cashout ( de obicei 10$ ) imi luam ban din senin ( fara sa mi se comunice motivul ) ... respectand la litera Regulamentul

bani pe net ? o abureala ...
    In caz ca nu raspund, dati mesaj. NU sunati cu numar ascuns !

Daca postul e deschis inseamna ca e inca valabil !

Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Ace Vezi mesajele
    se fac 1 an si 7 luni de cand astept 100 $ de la ******* ..

pe alte site-uri gen PTC dupa ce faceam suma minima de cashout ( de obicei 10$ ) imi luam ban din senin ( fara sa mi se comunice motivul ) ... respectand la litera Regulamentul

bani pe net ? o abureala ...
    ma...teapa am luat si eu pe unu ( b-u-x.net ) ....pe altul (*******) m-au averizat pe blog intr-un comentariu...la 2 am scos cate 2 dolari (minim - doar sa fiu sigur ca ma platesc...)
    O sa le testez pe toate pe care m-am inscries...Doecamdata eu il recomand decat pe ala pe care am dovada pe blog... in rest....astept sa fac suma minima...

sper ca voi nu intelegeti ca din siteurile astea se fac bani imediat, neconditionat si fara refferali....
    se fac bani dupa ceva timp...cu conditia sa te preocupi cel putin o jumatate de ora pe zi (cam atat stau eu pe toate...mai mult pe unu pe acre am reffi inchiriati....si acum 3 directi )

6 dolari...2 i-am pus pe paypal...4 reinvestiti... media pe ultimele 7 zile (profit : 66 centi /zi )...mumai ca acum 2 zile jumate a crescut numarul referalilor cu 54 %....asa ca media relevanta o sa vina peste 5 zile
    Last edited by morbid_boy; 31-03-2010 at 11:20. Motiv: Automerged Doublepost

Senior Member TheRogue1 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    257
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    ******* e mare teapa

In prima faza am dat sa retrag...peste un an...mi-au dat cancel la plata...ca au schimbat nuj ce moaca mea...am facut iara retragere la 88$ si...a trecut mai bine de un an))
    http://img15.imageshack.us/img15/1542/buxa.jpg
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Member gra$$u's Avatar gra$$u are ceva special... gra$$u are ceva special...
    Data de inscriere
    10-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    459
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    158
    Puncte CF
    0.0
    ******* spui ?...e mare tzeapa si veche....
    cateva buxuri bune gasesti si in semnatura mea, ai si dovezile de plata acolo, ceea ce spune ca inca platesc....si ca o recomandare...Northbux register incearca si aici, e relativ nou si mi-a dat 3 plati pana acum, adminul e un roman de treaba

in lumea PTC-urilor trebuie sa fii informat mereu cu ce merge si ce nu, multe sunt SCAM sau devin SCAM , chiar daca platesc
    P.S. incercati sa va castigati referali pentru voi , ca sa castigati sume mai insemnate.

Senior Member autentic_sk2's Avatar autentic_sk2 este deja o vedeta autentic_sk2 este deja o vedeta autentic_sk2 este deja o vedeta autentic_sk2 este deja o vedeta autentic_sk2 este deja o vedeta autentic_sk2 este deja o vedeta autentic_sk2 este deja o vedeta autentic_sk2 este deja o vedeta autentic_sk2 este deja o vedeta autentic_sk2 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    398
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    1485
    Puncte CF
    8.0
    Depinde cu cine te incurci . Daca este Google sigur daca e ala de pe sitele ala fake.
    ^^^
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: