Cine ma ajuta sa aflu cum ajung promoter?Pe cine sa contactez?Imi doresc foarte mult sa practic aceasta activitate.
Cine ma ajuta sa aflu cum ajung promoter?Pe cine sa contactez?Imi doresc foarte mult sa practic aceasta activitate.
contacteaza-l pe gugal!
el le stie pe toate
Cum sa ajungi promoter
1. Redacteaza-ti un CV asa cum trebuie si ataseaza la el o poza.
2. Alege-ti niste haine care sa fie cat mai convingatoare - nu exista o regula in ceea ce priveste tinuta la interviurile sustinute pentrua obtine un astfel de contract; nu te bucura, insa, ca te poti imbraca oricum; aceasta libertate de alegere reprezinta, de fapt, o capcana -recrutorul nu va fi tocmai impresionat daca te vei prezenta la interviuin tinuta de plimbare prin parc.
3. Deplaseaza-te la sediul agentiei care face recrutarea, pregatita pentru un prim interviu.
4. Pe parcursul primului interviu, trebuie sa demonstrezi ca stii ceeste aceea o promotie; obtii o bila alba daca ai experienta in astfel de activitati.
5. La cel de-al doilea interviu, desfasurat in prezenta unui reprezentant al companiei pentru care se organizeaza promotia, asteapta-te la o proba practica, in care ti se va cere sa simulezi promovarea produsului cupricina.
Odata angajata, vei urma un training, in timpul caruia vei afla ce trebuiesa spui, cum trebuie sa te comporti si amanunte despre produsul pe care il vei reprezenta."Sunt clienti care au fost atat de incantati de unii promoteri, incat i-au angajat permanent", spune Dana Casapu.
Reguli de buna-purtare
Un promoter trebuie sa dea dovada de:
- punctualitate;
- seriozitate (sa nu fie indiferent sau obraznic cu clientii, sa nu fumeze in timpul programului);
- fair - play (barfa iti anuleaza din start sansele de a mai obtine un contract de promoter prin aceeasi firma; chiar daca sefii tai nu sunt intotdeauna prezenti langa tine, nu uita ca ochi si urechi exista peste tot).
Last edited by zagalo; 31-03-2010 at 15:17.
ai putea incepe prin a completa un cv pe www.grupsapte.ro . e o agentie care recruteaza si selecteaza fete pentru promotii la diferite produse. in cazul in care vei fi selectata, te vor contacta pentru interviusper sa-ti fie de folos. good luck!
BRAIN is the engine of your body, but HEART is the engine of your life.
eu stiam ca tre sa te duci la magazinu` respectiv (cel pe care vrei sa`l "promovezi") si sa ceri informatzii acolo
bafta !
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Cautam urgent promoteri in Craiova, Slatina, Pitesti, Mioveni, Campulung, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin pentru o promotie in magazinele Kaufland. Daca esti interesat/a intra pe www.jobmarketing.ro si aplica la anunt.
Daca te mai intereseaza un post de promoter da un add: andrei_ilie86 si discutam mai multe.
Caut post promoter.
Caut si eu post de promoter in Craiova. Stie cineva oferte de munca in domeniu asta?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: