Care este cel mai mare cosmar al vostru??
Care este cel mai mare cosmar al vostru??
am visat ca eram cu 3 fete dupa forum si ca ma legasera ...![]()
ps : nu pot sa dau nume !
din fericire, nu am parte de asa ceva...
Ca ma prinsesera unele si ma violau![]()
1. ma urmarea un t-rex si cand intram in blocuri sa ma ascund se transformau peretii in sticla si trebuia sa fug in alta parte. si reusesc sa scap intr-un subsol de bloc unde se refugiasera si alti oameni si ca un fel de infirmerie pentru cei care fusesera atacati de t-rex.
2. ma urmarea un inivid... si cand era foarte aproape sa ma prinda am cazut din pat. partea proasta e ca s-a intamplat si in realitate sa fiu urmarita de un tip dubios.
3. am visat ca tata si-a taiat mana.
4. de obicei cand visez ca o sa cad in gol, pic din pat.
ca pierd multi bani la poker si intru intr-o depresie(tiltat), sper sa nu se intample asta niciodata
2. ca ma curentez
3. o data ca ma plimbam pe bloc nush ce faceam dar am cazut si pac m-am trezit
cel mai urat cosmar.... trebuia sa mor , si ma bagasera in cosciug inca viu si eu nu vroiam imi parea rau,cea mai urata senzatie ...m-am trezit transpirat si n-am dormit de la 3 dimineata.
Turbos make torque and torque makes fun !
cel mai mare cosmar? mi se zbarleste pielea cand ma gandesc....dupa un accident d mashina (pe care l`am avut da` am avut mare noroc ca inca traiesc) sa ma uit la mine cum zac pe patu` de spital in coma , sa`mi vad rudele si apropiatii cum plang pe langa mine...si sa nu pot sa fac nimic![]()
Nu am cosmaruri.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: