EL CLASICO
PRIMERA DIVISION - ETAPA 31
![]()
![]()
Sâmbătă 10 aprilie, ora 23:00, transmis în direct de
EL CLASICO
PRIMERA DIVISION - ETAPA 31
![]()
![]()
Sâmbătă 10 aprilie, ora 23:00, transmis în direct de
Last edited by beavis; 05-04-2010 at 18:36.
3-2![]()
2-3![]()
X
2/[1-2]
2-3
2-1
sunt fan Barca de mic copil. Sa nu mai spun de jocul lor actual de pase si ce mijloc pot sa aiba. Sa nu mai zic de messi, cel mai bun fotbalist din toate timpurile dupa parerea mea, avand in vedere la ce nivel este fotbalul in momentul actual cand este foarte greu ca un fotbalist sa faca diferenta cum se facea de la mijlocul sec XX in sus.
Dar, real madrid este o echipa puternica acum. Xabi Alonso este piesa cea mai importanta pt ascensiunea realului, dupa aia vine atacul format din cristiano ronaldo, kaka si higuain. I-am urmarit in destule meciuri si, in momentul de fata, mi se par intr-o forma mai buna decat barcelona.
In meciul asta se va vedea daca forma realului e de ajuns pt a invinge masinaria de pase a barcelonei. In meciul asta, cred ca o sa vedem si pe ronaldo si pe higuain aparandu-se din greu cu toata echipa cand posesia va fi la barcelona. E un meci mai echilibrat ca niciodata. Messi in ultimele 3-4 meciuri n-a avut o forma buna, ba chiar l-am vazut frustrat ca n-a inscris, inseamna ca isi doreste titlul de golgeter. Si ar trebui sa-l intereseze mai mult rezultatele echipei. Foarte importanta revenirea lui abidal.
Pronosticul meu cu inima: 3-5. Dar jocul din ultimele 2-3 luni imi spune ca real pleaca favorita cam 55%-45% ar fi raportul.
1-0
O Viatza De Lupta Un Singur Ideal : "U" Craiova
2-2
0-2![]()
0-3
O sa fie cel mai bun meci de fotbal din ultima vreme.Ganditi-va numai la transferurile facute de Real si forma in care se afla Messi. I can wait.
Sper sa fie cat mai multe goluri si ca un scor 3-3
un meci cu multe goluri , 2-3
2-3 Fc Barcelona![]()
2 , 1-6![]()
1 - 2
2-3
1-5![]()
2 solist![]()
nimic
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: