Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Nunta

0-day Member roshkata_camy's Avatar roshkata_camy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-03-2009
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    17
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    18.5

Question Nunta

Buna ziua,
    Caut restaurant pentru nunta (anul 2011) , 100 invitati si deasemenea caut formatie. M-ar interesa restaurante bune care nu au preturi imense si deasemenea formatii accesibile ca preturi (sub 40 mil).

Trancer PushiT's Avatar PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta
    Data de inscriere
    06-06-2008
    Locaţie
    In Your eyes !
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    505
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    1821
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Pai la Helin este destul de frumos si nu exagerat de scump, la fel si formatia de acolo
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

arhitectã Xayidee's Avatar Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    14-02-2006
    Locaţie
    Neverland/Cluj
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    673
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Restaurant pentru nunta!

Thread-ul asta se gasea un pic mai jos.

Casa de piatra...

uatevar.

Rapper UCR's Avatar UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati UCR este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-07-2008
    Locaţie
    valea rosie
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    82
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    3173
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Palace si in chemi pe Salam

Banned al1nprada's Avatar al1nprada reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-02-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    165
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

helooo

pe ce data vreti sa faceti nunta ? poate suntem noi liberi !!! 0763817542 si va putem recomanda si un restaurant bun !!

0-day Member roshkata_camy's Avatar roshkata_camy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-03-2009
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    17
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    18.5

Question Buna

Ati auzit ceva de restaurantul Boema? E pe blvd. Carol. Poate a facut cineva nunta acolo.

Banned toto_1rap's Avatar toto_1rap reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-07-2009
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    197
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    13
    Puncte CF
    0.5
    Salut. Iti recomand formatia care a cantat la nunta mea. Baietii au si restaurant ft frumos si nu exagereaza la pret. Canta tot ce vrei tu . Este vorba de formatia tic tac. Daca vrei sa vb cu membrii formatiei suna-ma sa iti dau nr lor. Nu vei regreta. Iti garantez. 0765591382

Racer yonut18's Avatar yonut18 este un nesuferit
    Data de inscriere
    17-03-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2329
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -52
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de roshkata_camy Vezi mesajele
    Buna ziua,
    Caut restaurant pentru nunta (anul 2011) , 100 invitati si deasemenea caut formatie. M-ar interesa restaurante bune care nu au preturi imense si deasemenea formatii accesibile ca preturi (sub 40 mil).
    REstaurant MINERVA SALA MAUR uite nr meu 0762650717
    Edited by MOD

Banned muzica_florin's Avatar muzica_florin reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-09-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    8.0
    Doamna KmYY ma numesc Florin si eu va pot servii cu muzik sunt lautar am formatie preturile sunt de criza k asta e intelegem omul . vam lasat com mai detaliat pe profil va astept cu drag . Ati fost recomandata de Yonut18 colegul nostru. Cu respect Muzica_Florin...

Addicted! g_man's Avatar g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    20-01-2007
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1280
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    3060
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Iti recomand (acolo fac eu nunta peste 3 sapt) Hotel Restaurant Casablanca (dupa benzinaria Petrom pe european)
    Cu formatia lor (max.40mil) canta super. Sala e destul de incapator
    Casa de piatra.

Racer yonut18's Avatar yonut18 este un nesuferit
    Data de inscriere
    17-03-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2329
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -52
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de muzica_florin Vezi mesajele
    Doamna KmYY ma numesc Florin si eu va pot servii cu muzik sunt lautar am formatie preturile sunt de criza k asta e intelegem omul . vam lasat com mai detaliat pe profil va astept cu drag . Ati fost recomandata de Yonut18 colegul nostru. Cu respect Muzica_Florin...
    Recomand pe Domnul Floryn si echipa de lautari, eu sunt DJ si lucram impreuna... Eu va pot pune la dispozitie artificii in seara nunti la cele mai mici preturi dupa piata , 2 restaurante la alegerea dumneavoastra.
    Restaurant Minerva Sala MAUR si restaurant ATLANTIS ...preturile se discuta in functie de posibilitatile dumneavoastra .... va pot face cel mai mic pret al pietei.... aveti nr meu 0762650717
    Edited by MOD

0-day Member vlad_tepes's Avatar vlad_tepes reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-04-2010
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Aveti vreun video inregistrat cu formatia? trimiteti-l va rog la adresa: marina.petre@ymail.com

Newcomer CVFTZ's Avatar CVFTZ este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    19-10-2010
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    64
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    34
    Puncte CF
    0.0
    Salut. La nunta mea a cantat formatia SELECT, au saxofon, acordeon, vioara solista, solist, au si DJ la cerere. Cauta-i pe Youtube. Pretul a fost OK, eu sunt pretentios si am tot cautat dupa o formatie. Nunta am facut-o la Sydney, un hotel pana in Hanul Doctorului, meniul a fost bun plus ca au ei o chestie interesanta cu meniurile care raman... select

0-day Member Satin's Avatar Satin reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-09-2010
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    si eu am fakut cu select, dar la merkur. si botezul tot ku ei il fak. ca lokal iti rekomand prestige. e spatios si mankarea e proaspata. e frumos si la rest. craiova, dar akolo umbla pisici multe flormang e urat k la kantina, doljana e stramt, helin aeroport e aiurea pus, hanul craiovitei sala mare e maaare, depinde ce vrei, la minerva e dupa gustul fiecaruia
    kasa de piatra si atentie la lautari, ei fak nunta sa mearga. dak vrei iti dau nr trupei select
    baftaaaaaaa

Data de inscriere
    10-03-2009
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    17
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    18.5
    Multumesc pentru propuneri, restaurant am ales deja, Boema, in spatele pietei centrale, e perfect pt numarul meu de invitati.
    Mai am nevoie de ajutor in privinta lautarilor. Stie cineva de un domn Buzatu din Carcea? Cat de bun e ca si cantaret?

Banned toto_1rap's Avatar toto_1rap reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-07-2009
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    197
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    13
    Puncte CF
    0.5
    Va recomand formatia Tic Tac cu cea mai mare incredere. Aceasta trupa a cantat la nunta mea si sunt foarte buni. Toti invitatii m-au felicitat pt muzica. Membrii formatiei pot sa dea o proba si daca sunteti multumiti de prestatia lor bateti palma. Preturile sunt foarte, foarte bune la fel si genurile muzicale (canta absolut orice) Nr meu de tel este 0765591382 daca vreti sa va dau mai multe detalii. Cu stima Toma Claudiu.

Data de inscriere
    10-03-2009
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    17
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    18.5
    Ce parere aveti de restaurantul Niagara pentru o nunta, ce preturi se practica?

De-al casei Octopussy's Avatar Octopussy este o comoara de om Octopussy este o comoara de om Octopussy este o comoara de om Octopussy este o comoara de om Octopussy este o comoara de om
    Data de inscriere
    17-10-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    539
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    437
    Puncte CF
    3.0
    Citat Mesaj iniţiat de roshkata_camy Vezi mesajele
    Multumesc pentru propuneri, restaurant am ales deja, Boema, in spatele pietei centrale, e perfect pt numarul meu de invitati.
    Mai am nevoie de ajutor in privinta lautarilor. Stie cineva de un domn Buzatu din Carcea? Cat de bun e ca si cantaret?
    AVETI PM DE LA MINE
    Edited by MOD - fara publicitate in semnatura!

Newcomer primaru83 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    128
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    iti recomand pe Nicu Dumitrica.mai multe detalii la tel.:0768620646.il poti viziona pe youtube.com

Newcomer helvis va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    10-12-2006
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    241
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    90
    Puncte CF
    0.5
    mergi la ciuperca, au inchis localul si l-au marit, preturile sunt super, servirea extraordinara, iar formatia face spectacol. cu garantie daca te duci acolo o sa iti placa
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: