Buna ziua,
Caut restaurant pentru nunta (anul 2011) , 100 invitati si deasemenea caut formatie. M-ar interesa restaurante bune care nu au preturi imense si deasemenea formatii accesibile ca preturi (sub 40 mil).
Buna ziua,
Caut restaurant pentru nunta (anul 2011) , 100 invitati si deasemenea caut formatie. M-ar interesa restaurante bune care nu au preturi imense si deasemenea formatii accesibile ca preturi (sub 40 mil).
Pai la Helin este destul de frumos si nu exagerat de scump, la fel si formatia de acolo![]()
Restaurant pentru nunta!
Thread-ul asta se gasea un pic mai jos.
Casa de piatra...
uatevar.
Palace si in chemi pe Salam![]()
![]()
pe ce data vreti sa faceti nunta ? poate suntem noi liberi !!! 0763817542 si va putem recomanda si un restaurant bun !!
Ati auzit ceva de restaurantul Boema? E pe blvd. Carol. Poate a facut cineva nunta acolo.
Salut. Iti recomand formatia care a cantat la nunta mea. Baietii au si restaurant ft frumos si nu exagereaza la pret. Canta tot ce vrei tu . Este vorba de formatia tic tac. Daca vrei sa vb cu membrii formatiei suna-ma sa iti dau nr lor. Nu vei regreta. Iti garantez. 0765591382
Doamna KmYY ma numesc Florin si eu va pot servii cu muzik sunt lautar am formatie preturile sunt de criza k asta e intelegem omul . vam lasat com mai detaliat pe profil va astept cu drag . Ati fost recomandata de Yonut18 colegul nostru. Cu respect Muzica_Florin...
Iti recomand (acolo fac eu nunta peste 3 sapt) Hotel Restaurant Casablanca (dupa benzinaria Petrom pe european)
Cu formatia lor (max.40mil) canta super. Sala e destul de incapator
Casa de piatra.
Recomand pe Domnul Floryn si echipa de lautari, eu sunt DJ si lucram impreuna... Eu va pot pune la dispozitie artificii in seara nunti la cele mai mici preturi dupa piata , 2 restaurante la alegerea dumneavoastra.
Restaurant Minerva Sala MAUR si restaurant ATLANTIS ...preturile se discuta in functie de posibilitatile dumneavoastra .... va pot face cel mai mic pret al pietei.... aveti nr meu 0762650717
Edited by MOD
Aveti vreun video inregistrat cu formatia? trimiteti-l va rog la adresa: marina.petre@ymail.com
Salut. La nunta mea a cantat formatia SELECT, au saxofon, acordeon, vioara solista, solist, au si DJ la cerere. Cauta-i pe Youtube. Pretul a fost OK, eu sunt pretentios si am tot cautat dupa o formatie. Nunta am facut-o la Sydney, un hotel pana in Hanul Doctorului, meniul a fost bun plus ca au ei o chestie interesanta cu meniurile care raman... select
si eu am fakut cu select, dar la merkur. si botezul tot ku ei il fak. ca lokal iti rekomand prestige. e spatios si mankarea e proaspata. e frumos si la rest. craiova, dar akolo umbla pisici multe
flormang e urat k la kantina, doljana e stramt, helin aeroport e aiurea pus, hanul craiovitei sala mare e maaare, depinde ce vrei, la minerva e dupa gustul fiecaruia
kasa de piatra si atentie la lautari, ei fak nunta sa mearga. dak vrei iti dau nr trupei select
baftaaaaaaa
Multumesc pentru propuneri, restaurant am ales deja, Boema, in spatele pietei centrale, e perfect pt numarul meu de invitati.
Mai am nevoie de ajutor in privinta lautarilor. Stie cineva de un domn Buzatu din Carcea? Cat de bun e ca si cantaret?
Va recomand formatia Tic Tac cu cea mai mare incredere. Aceasta trupa a cantat la nunta mea si sunt foarte buni. Toti invitatii m-au felicitat pt muzica. Membrii formatiei pot sa dea o proba si daca sunteti multumiti de prestatia lor bateti palma. Preturile sunt foarte, foarte bune la fel si genurile muzicale (canta absolut orice) Nr meu de tel este 0765591382 daca vreti sa va dau mai multe detalii. Cu stima Toma Claudiu.
Ce parere aveti de restaurantul Niagara pentru o nunta, ce preturi se practica?
iti recomand pe Nicu Dumitrica.mai multe detalii la tel.:0768620646.il poti viziona pe youtube.com
mergi la ciuperca, au inchis localul si l-au marit, preturile sunt super, servirea extraordinara, iar formatia face spectacol. cu garantie daca te duci acolo o sa iti placa
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: