care vi se pare cel mai reusit? U sau U2?
U rulzzz
care vi se pare cel mai reusit? U sau U2?
U rulzzz
U2 pare mai reusit, cel putin dpdv al masinilor ... parerea mea ... sau nu
Urme de bocanci pe apa ...
U are graficile mult mai reusite, dar U2 este mai variat, din pacate U2 nu a mostenit graficile lui U
cred k u2 este mai reusit , cel putin dpdv al tuningului si al masinilor
Da...si la cata publicitate si-a facut sa nu se intample k la SanAndrees, cat renume a avut si apoi am fost toti dezamagiti mai ales de grafikMesaj iniţiat de D@ny
U2, logic
are mai multe optiuni, mai multe masini, chestii/trestii
logic?...nu prea credMesaj iniţiat de IMPERIAL
U2
ar fi normal... ca deh... este evolutia
hm....mi se pare mie k threadu` asta e inutil...pt k mai e unul...Mesaj iniţiat de ovisebdan
..sau poate k ala e inutil...
nush..da` nu prea e misto sa fie mai multe threaduri despre acelasi lucru..mai gaseste si u alte subiecte
unde mai e unul? am mai facut unul cu cel mai misto NFS dar asta se rezuma numai la UMesaj iniţiat de Im2good4U
oricum...sunt asemanatoare....Mesaj iniţiat de ovisebdan
Eu zic ca este mai reusit U2 insa......totusi U cand a aparut a fost ceva unicat iar U2 un fel de copie!
offtopic: LOL pai normal, de-aia s-a numit under 2Mesaj iniţiat de Al3XxX
under 2 clar .. under 1 e prea robotizat ... si normal k under 2 e o continuare a lu' under 1 ... dar nu poate fii numit copie ce draq ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
u1 clar... u2 nici nu am avut rabdarea sa il termin
Prefer U2. Imi place sa ma plimb prin oras si sa ma iau la intrecere cu altii. In plus, grafica este super si traseele sunt mai interesante, parca cele din U sunt facute sa te enerveze, cu obstacole exact la iesirea din curbe
Traseele sunt mult mai tari in U2 ... si sunt MULT mai diversificate ... pai in under 1 le invatzasem la perfectzie ... asta e unul dintre lucrurile care mi'au placut fff mult ... in multiplayer se vedea cu adevarat care se pricepa la condus ... nu k in under 1 unde cel care stia cel mai bine traseul invingea ...
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
eu zic ca underground 1 a fost mult mai tare cand a iesit decat u2.
pana atunci nu prea era in nici un joc tunning si kiar daca era nu la nivelul acela. in plus dupa parerea mea drifturile erau mult mai k-lumea in u1.
si inca unu lucru care nu imi place la u2 sunt traseele de drag , nu gasesti 1 k-lumea sa vezi care e mai bun , toata cu 50 obstacole.
cu toate ca u2 a fost mai complex si mai lung mie tot 1 mi se pare mai tare.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: