care vi se pare cel mai reusit? U sau U2?
U rulzzz![]()
care vi se pare cel mai reusit? U sau U2?
U rulzzz![]()
U2 pare mai reusit, cel putin dpdv al masinilor ... parerea mea ... sau nu
Urme de bocanci pe apa ...
U are graficile mult mai reusite, dar U2 este mai variat, din pacate U2 nu a mostenit graficile lui U
cred k u2 este mai reusit , cel putin dpdv al tuningului si al masinilor![]()
Da...si la cata publicitate si-a facut sa nu se intample k la SanAndrees, cat renume a avut si apoi am fost toti dezamagiti mai ales de grafikMesaj iniţiat de D@ny
U2, logic![]()
are mai multe optiuni, mai multe masini, chestii/trestii
logic?...nu prea credMesaj iniţiat de IMPERIAL
![]()
U2
ar fi normal... ca deh... este evolutia![]()
hm....mi se pare mie k threadu` asta e inutil...pt k mai e unul...Mesaj iniţiat de ovisebdan
![]()
..sau poate k ala e inutil...![]()
nush..da` nu prea e misto sa fie mai multe threaduri despre acelasi lucru..mai gaseste si u alte subiecte![]()
unde mai e unul? am mai facut unul cu cel mai misto NFS dar asta se rezuma numai la UMesaj iniţiat de Im2good4U
oricum...sunt asemanatoare....Mesaj iniţiat de ovisebdan
![]()
Eu zic ca este mai reusit U2 insa......totusi U cand a aparut a fost ceva unicat iar U2 un fel de copie!
offtopic: LOL pai normal, de-aia s-a numit under 2Mesaj iniţiat de Al3XxX
![]()
![]()
under 2 clar .. under 1 e prea robotizat ... si normal k under 2 e o continuare a lu' under 1 ... dar nu poate fii numit copie ce draq ....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
u1 clar... u2 nici nu am avut rabdarea sa il termin![]()
Prefer U2. Imi place sa ma plimb prin oras si sa ma iau la intrecere cu altii. In plus, grafica este super si traseele sunt mai interesante, parca cele din U sunt facute sa te enerveze, cu obstacole exact la iesirea din curbe![]()
Traseele sunt mult mai tari in U2 ... si sunt MULT mai diversificate ... pai in under 1 le invatzasem la perfectzie ... asta e unul dintre lucrurile care mi'au placut fff mult ... in multiplayer se vedea cu adevarat care se pricepa la condus ... nu k in under 1 unde cel care stia cel mai bine traseul invingea ...
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
eu zic ca underground 1 a fost mult mai tare cand a iesit decat u2.
pana atunci nu prea era in nici un joc tunning si kiar daca era nu la nivelul acela. in plus dupa parerea mea drifturile erau mult mai k-lumea in u1.
si inca unu lucru care nu imi place la u2 sunt traseele de drag , nu gasesti 1 k-lumea sa vezi care e mai bun , toata cu 50 obstacole.
cu toate ca u2 a fost mai complex si mai lung mie tot 1 mi se pare mai tare.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: