Suntetzi superstitzioshi? Credetzi in chestiile cu picisicle & co? Sau in chestia k dak t uitzi al fix t iubeshte? Yo nu prea, da` tot ma bine`dispun... Voi c zicetzi?
da cred,dar nu sunt foarte superstitios, am decat chesti cu pisca neagra, daca trece calea o injur de-o spurc
pot spune ca sunt superstitios dar am si eu superstitiile mele ,nu tampeniile astea cu pisici & ora fixa etc...(asta cu ora fixa mi se pare cea mai idioata)...
nu cred in superstitii sau chestii cu ora fixa
sau cu pisicile...auzi le injura ...saraca pisicuta
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
nu....evident ca nu sunt.......chestiile alea sunt niste prostii......
Nu sunt superstitios de felul meu, dar mi-au ramas reflexe din copilarie legate de pisica ce-ti taie calea, capacele de canal, s.a.m.d.
A ... si pot zice ca mi-am deprins o superstitie legata de trecerea strazii ... sa nu radeti
Daca traversez o strada si apuc sa pun piciorul pe bordura/trotuarul de pe partea cealalalta, pana sa treaca vreo masina prin spatele meu, imi merge bine in ziua respectiva ... daca nu, tot traversez eu in ziua aia o strada cu brio ca sa-mi mearga bine!
"They . . . asked me:
"'How do you make your pictures?' I was puzzled . . .
"I said, 'I don't know, it's not important.' - Henri Cartier-Bresson
O singura superstitie am. Cind ma duc la un examen nu suport sa mi se spuna bafta. Imi place in skimb sa mi se spuna succes. Parca imi merge mai bine.
I'm not sufferin` from insanity.. i`m enjoyin` every minute of it.
Mesaj iniţiat de Saphyne
same here, sunt prostii, nu cred, cand eram ami mik credeam si eu, acum insa....
13 imi aduce uneori chiar noroc, pisik neagra e decat o pisik neagra.....
mie imi place sa cred ca nu sunt superstitios .. dar si daca trece o matza neagra prin fatza mea .. .. nu calc pe gurile de canal .. nu trec pe sub scari .. etc .. dar nuj dc fac toate chestiile estea . . mama lor de superstitii ..
am si io un prieten care face la fel....le injura de le spurca....si ii mai poarta ghinion daca vede popi!!! Io unu nu sunt prea superstitios dar intotdeauna plec de-acasa cu dreptu si nu-mi place ziua de 13....dar faza cu matele nu ma afecteaza!!!Mesaj iniţiat de zero07
Mesaj iniţiat de Puffy_Puff_Smokey
eu nu am probleme cu gurile de canal, nu calc insa pe ele dak sunt neacoperite, atunci chiar iti poarta ghinion
cu scarile am probleme, nu pot trece pe sub ele k dau cu capu
nu cred k am vreo superstitie, imi amintesc insa k in cls a 7-a aveam o bratara cu nike, e de cate ori o purtam mi se int ceva rau, ori ma luam la bataie cu cineva si imi luam una mai sanatoasa, ori dadea vreo masina peste mine nu grav, ori pierdeam banii, ori pierdeam vreun obiect, numai nenorociri , pana la urma dupa cateva experimente am dedus k bratara aia chiar imi purta ghinion
Cu pisicile negre nu am nimic,cu intorsul din drum la fel,iar pe 13 sunt nascuta,deci pica si asta....faza cu bafta la ex o mai aveam....
Never say never
cel putin o groaza...Mesaj iniţiat de DanaLolo
nici io nu cred in prostiile astea ) da in schimb cred in ingeru meu pazitor si mai cred in superstitia aia in care daca stranuti la mort tre sa rupi o atza dupe tine in rest cred in fantome moroi si mai ales in DUMNEZEU
...astea-s treburi de copii...io sunt un uom MARE
Nu cred in horoscop, obiceiuri, traditii, oracole, cititul in canile de cafea, pisici negre, pisici albe si alte vrajeli.
How much wood could a woodchop chop if a woodchop could chop wood?
Am trecut de varsta cand credeam in asa ceva...nu demult...eh deci nu sunt superstitioasa!!!
yo zic ca is destul de superstitios , mi-am facut un obicei de cand eram mic ca de cate ori ma mananca nasu sa bat in lemn (in ultimu timp am mai renuntat la lucru asta dar din cand in cand....)
mi s-a mai intamplat sa visez noaptea urat iar ziua urmatoare sa se intample numai necazuri
cand trece o mata neagra calea ma intorc 9 pasi inapoi
Si cred in fantome defapt banuiesc ca exista
am fost superstitziosh.Acum chestia asta cu superstiile mi se pare o prostie!!
!!Stiinta 4 EVER!!
Daca Viata Te Ia La Mijto Trebuie Sa Iti Faci Rezervare Din Timp La WwW.Cimitir.Ro
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: