vand sau schimb cu auto...
R1 fabricatie 2000,toba race AJKO,bi-xenon,parbriz race FABBRI,filtru de aer K&N
filtru de ulei K&N,consumabile ok
pret 3000 euro usor negociabil
vand sau schimb cu auto...
R1 fabricatie 2000,toba race AJKO,bi-xenon,parbriz race FABBRI,filtru de aer K&N
filtru de ulei K&N,consumabile ok
pret 3000 euro usor negociabil
Last edited by KAMIKAZE KING; 20-05-2010 at 09:23.
poze..
2800
sal iti dau un bmw 523i de anglia ?cap pe cap
sau iti dau un peugeot 206 tunat din 2001 inmatr ro cu usi lambodors angeluri triple cu tub jante capota si plafonu negre si in rest alb+o dif de la u
Last edited by blondutzu; 15-04-2010 at 14:16. Motiv: Automerged Doublepost
Last edited by KAMIKAZE KING; 15-04-2010 at 20:02. Motiv: Automerged Doublepost
eu zic 1000 acum zii si u cat mai dai
ms la fel astept telefonul de la u asta este nr meu 0768558232
multumesc...nu stiu de ce nu mi-ai oferit 1000...))
de azi echipata cu DUNLOP SPOTRMAX GP....si pretul ramane neschimbat..![]()
hai sa facem cu peugeotu
oferta serioasa cica 2100
uitativa si voi cum arata motocicleta aia chiar daca e din anul 2000
este impecabila
motorul asta nu trebuie vandut sub 2700 euro
poate sa fie mama crizei cand iti place un lucru sti ce vrei si sti ce cauti. oricum este bine totusi ca mai faceti cate un " up" punand preturile voastre egale cu 0. parerea mea decat sa il dai cu banii aia ( 2100 ) mai bine il ti tu bine si cu grija toata vara si il pui la anu iar p net poate o sa aibe lumea bani
bafta la vanzare.
frate nus cat de impecabila e moto ...eu am vb cu omu si a zis ca a fost trantita odata . si ca ii s-a spart nus ce capac de aluminiu de la motor , si ii sa incarcat cu suruda de aluminiu si n`a iesit chiar impecabil , si ca ar mai avea 1-2 mici problemesa nu fiu off... ofer 2110 euro
se baga si el in seama.......in cazul asta eu ma retrag,daca a fost lovita......sunt atatea oferte........numai bani sa ai
http://www.anunturi-moto.ro/
nu vreau sa`i stric anuntul omului ...ia si suna`l si intreaba-l si tu ca e posibil sa`l fii schimbat sau mai stiu eu....
cred ca termenul cel ma potrivit ar fi...impachetata..nu lovita..a fost dauna totala...intre timp eu ma trag cu epava asta.....)))
ce vrei sa dovedesti cu linku ala...ai bani...cumparati.....dc nu ai bani de r1..ia ceva de 600...si termina te rog cu bagarea asta de seama ca motoru asta nu va pleca de la mine cash sub 2700
mersi...
Last edited by KAMIKAZE KING; 24-04-2010 at 11:49. Motiv: Automerged Doublepost
2995 euro
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: