Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Te dai jos din masina cand Te opreste un echipaj de politie ?

Banned Auto x's Avatar Auto x a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    09-11-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    20.0

Te dai jos din masina cand Te opreste un echipaj de politie ?

In decret scrie ca soferul nu are obligatia si nu trebuie sa coboare de la volanul autoturizmului atunci cand este oprit de catre un echipaj de la politia rutiera.
    Am observat foarte multe persoane care se dau jos din masina cand sunt opriti si mai ales cand sunt opriti si li se aplica o amenda pentru o gresala in trafic , si se duc la masina echipajului si asteapta acolo langa usa politistului sa ii scrie 3 ore la o amenda...si se mai face si politistul cu "bun simt" si ii inchide si usa si geamu si ala asteapta saracu langa masina lor sa ii dea amenda.

Eu unul nu ma dau jos chiar daca am gresit chiar daca nu ! Nu sunt obligat si nu ma obliga nimeni!
    Dovada: Ma opreste un domn politist pentru ca am vb la telefon ! a zis sa trag masina undeva intr-un loc de parcare sa nu blochez treficul (eream in autogara)
    a venit omu sa imi ceara actele la masina , am prezentat actele si mi sa zis ca am sa primesc o amenda pentru vorbitul la telefon. Am zis ca e ok si astept.
    Acum dumnezeu sa ma ierte dar omu avea masina parcata la vro 100-120 metri de masina mea...si sa dus omu la masina sa scrie amenda si cand sa intors a uitat sa imi dea permisul si iar sa intors la masina si iar a venit la mine...deci dc sa ma duc eu cand el tre sa isi faca treaba...si asta o fac pentru ca am vrut sa fiu un domn odata cu un politist care la fel a parcat masina la vro 100m de mine si m'am dus eu la masina sa imi dea amenda si imi inchide geamul si imi zice sa nu mai stau langa masina..pai dupa ce ca te scutesc de drum ma mai si gonesti..si asa ca nu ma mai duc si nici nu ma mai dau jos din masina ! e treaba lor sa fie sanatosi
    Last edited by Auto x; 11-04-2010 at 13:04. Motiv: Te dai jos din masina cand Te opreste un echipaj de politie ?

Newcomer Coiotu''s Avatar Coiotu' are ceva special... Coiotu' are ceva special...
    Data de inscriere
    20-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    132
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    199
    Puncte CF
    18.0
    nici eu nu ma dau jos si nici nu trebuie...poate sa fumez o tigare pana-mi da ala amenda
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Participant Curse robisavage's Avatar robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-08-2006
    Locaţie
    Red Valley
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2106
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    4336
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    mai cobor , si bine am facut , ca na se mai rezolva si asa problemele

probabil nu ai avut probleme mai mari , amenda mai mare etc

Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    53
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Daca nu-s vinovat cu nimic si nu e rost de amenda, nu ma dau jos, dar daca vad ca e rost de amenda ma dau jos si ma duc la el sa il mai induplec un pic... poate scap si de multe ori am scapat.

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    96
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    cand te opreste nu ai voie sa cobori din masina, trebuie sa ai mainile pe volan...daca te dai jos, fara sa iti ceara pulitaiul, are dreptul sa iti ia permisul..asa ca aveti mare grija

Data de inscriere
    09-11-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de robisavage Vezi mesajele
    mai cobor , si bine am facut , ca na se mai rezolva si asa problemele

probabil nu ai avut probleme mai mari , amenda mai mare etc
    Am avut si eu amenzi destul de mari...a mai mare amenda a fost de 6 milioane..si tot nu m'am dat jos (intradevar ca am si anulat amenda pentru ca nu avea dreptate domnul politist...nu aveam numarul de la masina din spate dar aveam dovada de la pilitie pentru ca mi sa devastat masina)

Participant Curse robisavage's Avatar robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-08-2006
    Locaţie
    Red Valley
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2106
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    4336
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    si daca ar vrea sa iti confiste masina? ce ai face?

Maniac Florin_WES's Avatar Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova / Xanten / Amsterdam
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    3580
    Puncte CF
    393.0
    De obicei nu mă dau jos

Racer Ovi_zd3's Avatar Ovi_zd3 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    04-09-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    611
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    77
    Puncte CF
    15.0
    Usergroups:
    cand te opreste nu ai voie sa cobori din masina, trebuie sa ai mainile pe volan...daca te dai jos, fara sa iti ceara pulitaiul, are dreptul sa iti ia permisul..asa ca aveti mare grija
    legal ...dar de obicei te dai jos ...ca poate scapi cum a zis si JaMb0 poate scapi ... dar de obicei cam greu

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    ma dau jos din masina numai daca ma pune sa-i arata ce am in portbagaj....trusa si toate cele...
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !

Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    dacă nu e nici o problemă nu mă dau jos din maşină,dar dacă sunt probleme..mă dau jos în general am scăpat de amenzi
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen

Data de inscriere
    09-11-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    20.0
    e normal sa te dai jos in cazul in care ti se cere , asta pentru ca e un control de rutina legat de arme , droguri , etc...dar daca te opreste decat sa verifice actele vad dc tre sa tedai jos

Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    Citat Mesaj iniţiat de Auto x Vezi mesajele
    e normal sa te dai jos in cazul in care ti se cere , asta pentru ca e un control de rutina legat de arme , droguri , etc...dar daca te opreste decat sa verifice actele vad dc tre sa tedai jos
    dacă nu le ai în regulă îţi spun eu 100% că te dai jos să încerci să o dai la pace.
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen

Data de inscriere
    09-11-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de hiena Vezi mesajele
    dacă nu le ai în regulă îţi spun eu 100% că te dai jos să încerci să o dai la pace.
    Sincer am avut probleme si de genul sa nu am actele in regula .. ceva genul ITP expirat sau certificat retinut

Participant Curse london's Avatar london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-05-2007
    Locaţie
    Pämânt , Europa ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    355
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1521
    Puncte CF
    192.0
    Usergroups:
    am auzit cazuri cand soferii care "s-au dat jos" ,,,,,au primit amenda pentru ca NU purtau centura de siguranta !

asa ca..

Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    Citat Mesaj iniţiat de Achim C18 Vezi mesajele
    Words of wisdom.

Si daca te dai jos ii rogi in genunchi sa te ierte? Wtf...
    eşti amuzant probabil asta faci tu.

Maniac gabr1el's Avatar gabr1el va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    357
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    12.0
    Citat Mesaj iniţiat de robisavage Vezi mesajele
    si daca ar vrea sa iti confiste masina? ce ai face?
    sa-ti confiste politistul masina? te uiti prea mult la desene animate!

politistii nu pot confisca o masina, iar daca se pune problema astfel nu te-ar lua din trafic, decat daca e ceva grav, iar atunci mascatii te scutesc de coboratul din masina, fac ei asta pt tine

eu unu nu cobor din masina pt ca sunt prea comod, in plus NU ai voie!
    cobor doar cand vor sa se uite in portbagaj ( cand e filtru) sau cand e control pt acool, dar nu m-au lasat sa suflu in fiola niciodata ca ziceau ca se vede ca nu am baut

Racer allexandru's Avatar allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati allexandru este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    07-10-2008
    Locaţie
    in lumea mea.... langa Craiova....
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    851
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    4264
    Puncte CF
    63.0
    Usergroups:
    eu ma dau jos .. intotdeauna din masaina ... asa in semn de respect fata de politai... si cred ca daca ma dau jos.. o sa ma privesaca cu alti ochii .. si nu o sa ma controleze chiar asa drastic..

Fan Stiinta Allen Besnovich's Avatar Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta Allen Besnovich este deja o vedeta
    Data de inscriere
    20-03-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2793
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    1128
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    De obicei nu cobor, dar nu am un fix in asta..

Senior Member white_hadows's Avatar white_hadows reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-03-2010
    Locaţie
    C r A I o V a
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    544
    Putere Reputatie
    35