Seriale online

Junior Mstyle's Avatar Mstyle reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-09-2009
    Locaţie
    Neverland
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.5

Seriale online

Am deschis de curand un nou website: mxvid.com
    Este vorba despre seriale tv si filme pe care le poti vedea direct online.
    Am deja peste 15 seriale cu seriile complete la fiecare, calitatea este buna si streamingul excelent, eu am netul prost (clicknet 200kb) si tot imi merge bine.

As vrea sa stiu parerile voastre despre site si cam la ce seriale va uitati de obicei sau ce cautati la un website de filme, sa stiu ce as mai putea adauga sau scoate, toate sugestiile sunt bine venite.

De-al casei Crissu's Avatar Crissu are ceva special... Crissu are ceva special...
    Data de inscriere
    10-08-2006
    Locaţie
    acas'
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    161
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de Mstyle Vezi mesajele
    Am deja peste 15 seriale cu seriile complete la fiecare, calitatea este buna si streamingul excelent, eu am netul prost (clicknet 200kb) si tot imi merge bine.

As vrea sa stiu parerile voastre despre site si cam la ce seriale va uitati de obicei sau ce cautati la un website de filme, sa stiu ce as mai putea adauga sau scoate, toate sugestiile sunt bine venite.
    mie mi-ar placea sa gasesc emisiuni reality show. ca nu pe toate site-urile televiziunilor se gasesc inregistrari, decat pe antena 1.
    la filme nu ai subtitrari. in plus, n-ar strica mai putine reclame.
    oricum in general sunt filme de actualitate, bravo!
    sper ca pe viitor sa vad numai filme nou aparute.
    Les ex c'est comme le prison si tu y retournes c'est que tu n'a pas compris la lecon!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    04-09-2009
    Locaţie
    Neverland
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.5
    Nu am absolut nicio reclama pe site, fiind nou deschis nu are rost sa pun, reclamele cand apar sunt de la site-urile unde este serialul/filmul uploadat si pe mine ma enerveaza dar macar imi pot vedea filmul.

Reality show, am notat, daca mi-ai da si niste exmple as fi recunoscator, cat despre subtitrari, am facut site-ul in asa fel incat sa fie universal nu doar romanesc si cum eu nu folosesc subtitrari nu le-am mai pus, desi sunt cateva filme care au, nu multe cei drept.
    Multumesc de opinie

De-al casei Crissu's Avatar Crissu are ceva special... Crissu are ceva special...
    Data de inscriere
    10-08-2006
    Locaţie
    acas'
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    161
    Puncte CF
    20.0
    Nu am absolut nicio reclama pe site, fiind nou deschis nu are rost sa pun, reclamele cand apar sunt de la site-urile unde este serialul/filmul uploadat si pe mine ma enerveaza dar macar imi pot vedea filmul.

Reality show, am notat, daca mi-ai da si niste exmple as fi recunoscator, cat despre subtitrari, am facut site-ul in asa fel incat sa fie universal nu doar romanesc si cum eu nu folosesc subtitrari nu le-am mai pus, desi sunt cateva filme care au, nu multe cei drept.
    Multumesc de opinie
    cu placere. pai... reality show sau emisiuni de divertisment de genul... schimb de mame, copii vs. parinti, supernanny, fermier caut nevasta, adio dar te iubesc. scuze dak ti se par deplasate, dar sunt unele f interesante care fac audienta.
    Les ex c'est comme le prison si tu y retournes c'est que tu n'a pas compris la lecon!

Banned cv.f's Avatar cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-03-2009
    Locaţie
    Downtown
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1197
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    494
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

Nu sunt multe seriale dar e ok site-ul...au cautat pe google ceva mai bun si am gasit site-ul asta care pot sa zic ca e mai bun decat www.mxvid.com

Data de inscriere
    04-09-2009
    Locaţie
    Neverland
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.5
    Este bun intradevar si sunt altele mai bune si decat asta dar daca exista un site nu inseamna ca numai trebuie sa existe niciunul .
    Mxvid deabia l-am scos si caut opnii si idei de dezvoltare sa vad ce se cere pentru a sti ce sa ofer, hai sa nu incepem acum ca ala e mai bun decat ala, fiecare e altfel.

Banned Decker's Avatar Decker are ceva special... Decker are ceva special...
    Data de inscriere
    04-02-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    69
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    106
    Puncte CF
    18.5

Nimic nou sub soare... Nu mi-o lua in nume de rau dar atunci cand vrem sa urmarim ceva chiar crezi ca nu suntemi capabil de un search pe megavideo !? Pun pariu ca ai irosit ceva timp sa gasesti tot ce ai acolo in lista vazand ca mai ai si alte surse dar cea mai sus mentionata tot principala ramane, ca pentru toate siturile de acest gen bineinteles.

Data de inscriere
    04-09-2009
    Locaţie
    Neverland
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.5
    Sincerc chiar cred ca e mai usor sa apesi pe numele serialului direct decat sa cauti un episod anume de aceea si exista site-uri cu seriale tv, dar poti vedea si filme si altele dupa cum bine vezi. Cum ziceam de abia l-am scos si e brut de aceea si vroiam sa alfu ce se cere sa stiu ce mai bag ca eu vreau multe dar aleg si eu ce se merita.
    L-am facut zic eu cat pe simplu posibil tocmai pentru a minimaliza efortul in cautarea episoadelor/filmelor s.a. iar megavideo este principala sursa la serialele tv pentru ca la filme ai de ales din cel putin 3 surse.

Oldtimer a193rn0n's Avatar a193rn0n este o comoara de om a193rn0n este o comoara de om a193rn0n este o comoara de om a193rn0n este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    462
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    327
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Merci, merge bine!

Senior Member AdidaSz0r's Avatar AdidaSz0r este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de cv.f Vezi mesajele
    Nu sunt multe seriale dar e ok site-ul...au cautat pe google ceva mai bun si am gasit site-ul asta care pot sa zic ca e mai bun decat www.mxvid.com
    Mi se pare ca cel spus de tine nu are toate episoadele unui sezon la anumite filme.

Cat despre tine , Mstyle , daca te-ai apucat mergi pana la capat . Keep up the good work !
    Viata o intelegi doar privind in urma , dar ea trebuita traita doar privind inainte !

Data de inscriere
    04-09-2009
    Locaţie
    Neverland
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.5
    Merci AdidaSz0r, asta si intentionez.

Oldtimer badpiti's Avatar badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    836
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:

Multumesc de opinie
    se refera la reclamele din playere ! Atunci cand dai ''play'' deschide un popup cu o reclama. Ai mare grija de unde iei playerele ! Btw. Trebuia deschis acest thread la sectiuena ''site-uri''

ON: frumos siteul. bafta

Data de inscriere
    04-09-2009
    Locaţie
    Neverland
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de Cirozel Vezi mesajele
    Nu vad relevanta postului tau.
    Zicea cineva mai sus ca vplay e mai bun, o fi prietene dar nu despre asta este vorba aici si in plus nici macar nu are toate sezoanele la seriale, e un fel de mult si prost.

PS: Rog un moderator sa mute topicul in sectiunea site-uri pentru a numai exista confuzii, eu unul nu am vazut-o.

Junior crazybay's Avatar crazybay a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    27-06-2008
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    162
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    14.5
    o intrebare am si eu
    1cat de legal este acest tip de site ca vreau sa imi fac si eu ceva genu asta.
    2daca filmele le gazduiesti tu pe site-ul tau stiu ca nu e legal,dar daca tu faci decat legatura filmului sa zicem cu megavideo,e legal?adica apesi la mine pe site si te directionez catre magavideo sau orice alt site de are filmu
    3ce taxe si impozite trebuie platite?
    scuze pentru deranj,da chiar sunt interesat sa imi fac si eu un site de genu asta

Oldtimer badpiti's Avatar badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    836
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de crazybay Vezi mesajele
    o intrebare am si eu
    1cat de legal este acest tip de site ca vreau sa imi fac si eu ceva genu asta.
    2daca filmele le gazduiesti tu pe site-ul tau stiu ca nu e legal,dar daca tu faci decat legatura filmului sa zicem cu megavideo,e legal?adica apesi la mine pe site si te directionez catre magavideo sau orice alt site de are filmu
    3ce taxe si impozite trebuie platite?
    scuze pentru deranj,da chiar sunt interesat sa imi fac si eu un site de genu asta
    da este legal. de http://www.youtube.com/movies ce zici ? Deci este legal daca pui codul embed si nu il hostezi tu la tine pe site !

Data de inscriere
    04-09-2009
    Locaţie
    Neverland
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.5
    http://www.youtube.com/movies Sunt filme gratuite, n-ai sa vezi Avatar pe youtube.
    Sa hostezi filmele pe un host al tau nu este legal iar daca pui link-uri sau embed esti undeva la mijloc pentru ca nu practici pirateria dar o sustii.
    Taxe, nu trebuie sa platesti daca pui link-uri, pe de alta parte daca vrei ceva mare si pui la dispozitie filme online care pot fi vizionate contra unor bani si tot asa deja intri in chestii mai complicate ca vei fi un cinema online si trebuie sa faci contract cu fiecare distribuitor al fiecarui film in schimbul unor bani etc..

Data de inscriere
    04-09-2009
    Locaţie
    Neverland
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.5
    Fac link exchange, pot baga si pe site de pr 4.

Newcomer buicky reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-11-2009
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    111
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    12.5
    Căutarea dvs. - site:mxvid.com - nu a găsit niciun document.
    Nu esti prezent deloc pe google .Nu esti pe google nu existi Bafta

Data de inscriere
    04-09-2009
    Locaţie
    Neverland
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.5
    Deocamdata nu, asta nu inseamna ca nam vizitatori sau ca nu voi fi indexat pe viitor, yahoo, msn m-a indexat deja.
    Revin la intrebare, am site cu pr 4 cine vrea link exchange, pm me.

0-day Member mrzet reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    16-06-2011
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF