Va invitam sa vizitati siteul, crestem rottweiler din pasiune , nu dam pui decit persoanelor care iubesc aceasta rasa ,
www.rottweilers.ro
Va invitam sa vizitati siteul, crestem rottweiler din pasiune , nu dam pui decit persoanelor care iubesc aceasta rasa ,
www.rottweilers.ro
Nu am gasit preturi pe site...
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Nu ai vrea sa fie ca la supermarket? Pe raft,frumos ambalati si cu pretul pus?
Nu cred ca vei gasi vre-o canisa care sa afiseze preturi la pui pe site
Nu este o marfa pe care o vezi,vezi pretul si ai cumparat-o.Se fac niste eforturi considerabile cu cresterea acestor pui.Si in cele din urma sunt niste fiinte pe care se presupune ca ii vei avea pe linga tine multi ani de acum in colo,nu un obiect oarecare gata expus si gata de livrare
Pe site gasesti datale de contact probabil
Eu stiu ca trebuie sa dai un telefon,sa vorbesti cu proprietarul canisei,sa iti puna anumite intrebari,sa spui de ce ai nevoie si abia apoi cred ca iti va zice un pret aproximativ
Cam asa stiu eu ca se face,poate stii cumva alt mod
Probabil cea mai tare canisa de Rottweiler din sud estul Europei , am fost acolo , cine e dispus sa cumpere si sa plateasca adevaratul pret al exemplarelor nu mai trbuie sa caute in alta parte . Proprietara este o profesionista desavarsita care iubeste cateii ca si cum ar fi copii ei . Apelati cu incredere.
Tinta vine la tine.....
Bowtech refuse to folow...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: