Exista blocuri cu centrala proprie?

Newcomer Zapciul reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    51
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.0

Exista blocuri cu centrala proprie?

Stiu blocuri la care fiecare apartament e conectat la o centrala individuala, cate apartamente atatea centrale. Mai stiu si blocuri la care nici un apartament nu are centrala, toti sunt pe Termoficare.Dar ma intrebam daca exista vreun bloc care si-a pus centrala termica pe gaze, dar comuna pentru toti? Ceva gen apartamentele ANL de la Parc?
    Si inca o intrebare, un pic offtopic, dar nu chiar: am un vecin care luna de luna duce la asociatie consum de apa 0 cu 0. Omul e tare scandalagiu, nimeni nu are curajul sa se ia de el. Ce se poate face? Nu cred ca exista pe lumea asta cineva care are consum 0 cu 0 12 luni pe an.

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de Zapciul Vezi mesajele
    Omul e tare scandalagiu, nimeni nu are curajul sa se ia de el. Ce se poate face?
    vă strangeți 4-5 inși,ii puneți un sac in cap și-i rupeți picioarele după care fugiți toți,dar nu in aceeaș direcție!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    19-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    51
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.0
    Zagalo, buna solutie, dar imi palce totusi sa cred ca traim intr-o tara in lumea 2.5, nu am retrogradat chair de tot la lumea a treia. Eu intrebam de solutia LEGALA. De ce se feresc toti de solutiile legale?

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Eu intrebam de solutia LEGALA. De ce se feresc toti de solutiile legale?
    pt că legea pumnului e sfantă

Data de inscriere
    19-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    51
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.0
    Tot nu cred! Orice rau faci in viata ti se intoarce inapoi. Si, cel mai grav, nu te loveste pe tine direct, ci acolo unde nici nu te astepti. Si, mai, PE CINE nici nu te astepti. Eu cred ca in viata exista un echilbru asurpa caruia cineva/ceva vegheaza sa se respecte. Faci rau cuiva, cineva drag isi pierde slujba. Coincidenta? Poate... dar daca nu e? Si exemplele pot continua...

De-al casei fz6's Avatar fz6 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    26
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Zagalo, buna solutie, dar imi palce totusi sa cred ca traim intr-o tara in lumea 2.5, nu am retrogradat chair de tot la lumea a treia. Eu intrebam de solutia LEGALA. De ce se feresc toti de solutiile legale?
    Reclamatii. Cu atat mai multe, cu atat mai bine. Precis ghertoiu are magneti pe contoare si cretinu a uitat de ei si scrie ce citeste. Exista si controale si amenzi usturatoare. Metalul se magnetizeaza, iar cu un aparat de masura se poate demonstra ca a stat langa un magnet.
    Edited by MOD

Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Stiu blocuri la care fiecare apartament e conectat la o centrala individuala, cate apartamente atatea centrale. Mai stiu si blocuri la care nici un apartament nu are centrala, toti sunt pe Termoficare.Dar ma intrebam daca exista vreun bloc care si-a pus centrala termica pe gaze, dar comuna pentru toti? Ceva gen apartamentele ANL de la Parc?
    Si inca o intrebare, un pic offtopic, dar nu chiar: am un vecin care luna de luna duce la asociatie consum de apa 0 cu 0. Omul e tare scandalagiu, nimeni nu are curajul sa se ia de el. Ce se poate face? Nu cred ca exista pe lumea asta cineva care are consum 0 cu 0 12 luni pe an.
    Da, blocul din fata blocului unde locuiesc, are centrala la comun!
    Iar vecinul poate cara apa de la cijmea. Isi incalzeste apa si isi face si baie, dar sotia cum spala? Tot la mana spala?
    Am si eu un vecin, tata de fotbalist, care a plecat de la Craiova si cara apa de la cijmea si el bea intrun bar prin apropiere!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

Member Disperatul are ceva special... Disperatul are ceva special...
    Data de inscriere
    25-05-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    86
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    117
    Puncte CF
    5.0
    Cf legii 237, parca, nu stiu exact, administratorul Asociatiei de Proprietari are dreptul de a intra in apartamente sa verifice corectitudinea citirilor. Si locatarii sunt OBLIGATI sa ii deschida si sa il priemasca, pentru a nu ajugne in situatia ca unii sa traiasca pe spinarea celorlalti. Dar, asa zice legea, cui ii pasa de lege?
    Daca refuza si pe adminsitrator sa il lase in casa, e dat in judecata de asociatie, castigul e aproape sigur, si atunci vii cu politia si intri. Si il arzi
    Referitor la consum: toi tragem apa. este imposibil sa traiesti exclusiv cu apa de la cismea.
    Referitor la centrala proprie de bloc: SUUUPER interesant, ce bloc e ala? Cat consuma? Cat i-a costat?

Data de inscriere
    19-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    51
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.0
    Unde au amplasat-o? Ca unele subsoluri nu permit sa bagi ceva asa de voluminos in ele.

Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    Citat Mesaj iniţiat de Disperatul Vezi mesajele
    Cf legii 237, parca, nu stiu exact, administratorul Asociatiei de Proprietari are dreptul de a intra in apartamente sa verifice corectitudinea citirilor. Si locatarii sunt OBLIGATI sa ii deschida si sa il priemasca, pentru a nu ajugne in situatia ca unii sa traiasca pe spinarea celorlalti. Dar, asa zice legea, cui ii pasa de lege?
    Daca refuza si pe adminsitrator sa il lase in casa, e dat in judecata de asociatie, castigul e aproape sigur, si atunci vii cu politia si intri. Si il arzi
    Referitor la consum: toi tragem apa. este imposibil sa traiesti exclusiv cu apa de la cismea.
    Referitor la centrala proprie de bloc: SUUUPER interesant, ce bloc e ala? Cat consuma? Cat i-a costat?
    cine crezi că stă să îl dea pe ăla în judecată pt 2 mc de apă? el are manevră cu tipa de al asociaţie,aia e singura care poate face gură.
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen

Spammer LiL_Barba's Avatar LiL_Barba va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    16-01-2006
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    220
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    51
    Puncte CF
    16.5
    Usergroups:
    Blocurile de langa ANL craiovita (langa balta) au centrala pe scara.
    Transpiraţia strică reputaţia!

Data de inscriere
    19-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    51
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de hiena Vezi mesajele
    cine crezi că stă să îl dea pe ăla în judecată pt 2 mc de apă? el are manevră cu tipa de al asociaţie,aia e singura care poate face gură.
    Da, dar cica daca adminsitratia nu face nimic, te poti duce la Primarie, la Giubelan, si depui acolo plangere. Desi sunt asociatii de PROPRIETARI si, vezi Doamne, proprietar fiind poti sa faci ce vrei, nu e chiar asa, esti obligat sa respecti niste reguli. Asociatiile astea se supun si ele primariei ca organ de control. Vezi tu, de lene refuzam sa facem ceva sa indreptam raul pe care il vedem ca se intampla langa noi si ajungem la un moment dat ca altii sa traiasca pe spinarea noastra si noi sa ne simtim multumiti de asta
    Si nu e vb doar de 2 mc. 2 mc pe luna fac 24 de mc pe an. Si inmultit cu o un numar din ce in ce mai mare de indolenti care dau apa 0 cu 0 face f multa apa platita de ceilalti prosti din bloc. Si crede-ma, chair si un pensionar consuma peste 2 mc de apa (rece + calda) pe luna.

Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Consumul nu-l stiu, ca nu m-a interesat. Blocul este prin 1 Mai, mai precis la I2...! Centrala este amplasata in uscatoria blocului.
    Nu cred ca ar conta prea multe detalii despre blocul acela, adica si cum se numeste si seful de scara! Daca ai vecini de treaba, nu ca ai mei, va informati la doamna sau domnul de la intretinere pt. mai multe detalii sau poate la o firma autorizata pt. asa ceva!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: