ca si firma de hosting, evitati serviciile lor.
prea des au probleme cu serverele...
chiar si acum de o ora incerca sa-mi accesez site-ul si nu reusesc.
jalnici!
ca si firma de hosting, evitati serviciile lor.
prea des au probleme cu serverele...
chiar si acum de o ora incerca sa-mi accesez site-ul si nu reusesc.
jalnici!
I-am vazut si eu alalteri cu masina prin oras. Am prieteni care mi i-au recomandat, dar daca tu zici ca le merg prost serverele.
Cat de des iti pica siteul ?
din februarie si pana acum, in luna aprilie, cel putin de 2 ori am avut site-urile inaccesibile, pentru aproximativ o ora de fiecare data.
mie mi se pare destul de mult, avand in vedere ca sunt sunat sa mi se atraga atentia ca "iar nu merge site-ul".
sunt unitati turistice, hoteluri...nu e ok asa.
Si eu am avut hosting de la ei 1 an de zile. Intr-un an de zile de 2 ori mi-a picat site-ul, odata au schimbat ei un server la Bucuresti si au fost down toate site-urile lor, si a 2 oara au schimbat interfata de accesare a domeniilor. In total cam 2-3 ore, am avut site-ul down intr-un an de zile. Nu e mult. Sa fim seriosi, si masinile clacheaza nu numai oamenii. Acum intr-o luna, o sa-mi iau iar, hosting de la ei.
I have a pocket full of dreams!
~vorba dulce mult aduce~
Airbags save lifes..4WD save airbags!
va dau si eu un sfat! comparati fastweb cu hostgator. fast web nu are probabil 1% din numarul clientilor celor de la hostgator. asa ca nu va mai plangeti ca va cade siteu odata pe luna sau de 2 ori in 2 ani. ce fac baietii astia nu multi romani reusesc care incearca asa ceva. si daca stau bine sa ma gandesc nu pierdeti milioane de vizitatori intr-o ora cat tin ei siteurile jos.
si unchiul meu are gazduire de la ei de un an si ceva, si a mai avut de la egazda si nu s-a plans ca ii cadeau siteurile 2 ore pe luna. parerea mea este ca ei fac o treaba buna chiar si cu acele mici interferente. nu am host de la ei deci nu sariti ca le iau apararea
nici mie nu mi se pare mult o ora pe luna...mai e nevoie de mentenanta , mai pica ...se supraincalzesc... au fost cazuri in care au picat servere mult mai cunoscute pentru perioade mai lungi de timp...
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
Avand in vedere ca a fost din cauza curentului, care a fost "picat" in bucuresti (in sectorul respectiv) in jur de 1 zi si nu a depins de ei, eu zic sa nu va mai plangeti atat, cat sa tina si UPS urile care le au . Voi vreti sa si platiti putin... sa aveti si host mare,si nelimtat,si oferte,etc . E normal asa e romanul![]()
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: