Am si eu o intrebare: de ce e bine sa fii baiat si de ce e bine sa fii fata?
Am si eu o intrebare: de ce e bine sa fii baiat si de ce e bine sa fii fata?
grea intrebare![]()
ca fata.... e frumos, dar nu prea
Les ex c'est comme le prison si tu y retournes c'est que tu n'a pas compris la lecon!
habar nu am.Aici ar trebui intai sa ne raspunzi tu...pt tine dc e bine sa fi baiat?
![]()
mi-e bine in pielea mea![]()
Viata o intelegi doar privind in urma , dar ea trebuita traita doar privind inainte !
^si mie...
fiecare cu avantajele si dezavantajele specifice...greu de explicat
imi place ca ma pot pisa in locuri nebanuite
The M3 engine does not develop its power...it is simply present in an overwhelming quantity at any time.
baiat ca safetele
![]()
Audi driver
Daca te gandesti ca o fata este gatul, iar baiatul capul pe care sta, atunci realizezi ca este bine sa fii si una si alta.![]()
Mai bine baiat ,iti bagi pusca cand vrei si in cine vrei ,gandesc ca invers e mai nasol un pic + ca nu calci nu speli nu gatesti mai tarziu .![]()
E bine sa fi fata...mie imi place...
lol, cata dramatizare.De parca femeile sunt crescute prin biserici, nu injura, nu se incurca cu cine vor.Si apoi, tu stai pe post de papitoi in casa, nu speli, nu iti faci de mancare si nu iti calci nici un amarat de tricou? Da-o in spanac de treaba, ca nu-i chiar asa, sa nu exageram.
ce vrea dumnezeu
Multe femei le aud "De ce m-ai facut Doamne femeie" , sa nu-mi spuneti ca voi n-ati auzit. Deci, in consecinta e mai bine sa fi baiat.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: