Am citit in revista Zile si Nopti editia de Craiova un interesant editorial scris de Anda Vasilescu. Nu e bine sa tii doar pentru tine lucrurile bune asa ca.. il cititi si voi mai jos.

” În sfârşit România a început să fie trecută pe harta concertistică a numelor grele din industria muzicală internaţională şi astfel iubitorii muzicii de calitate avem ocazia să-i vedem,* cântând live, pe marii artişti ai lumii.

Faptul că piaţa locală s-a maturizat, coroborat cu eforturile organizatorilor de evenimente de a-şi trece în palmares nume răsunătoare ale showbizului internaţional au dus la un crescendo în oferta concertistică a ultimilor ani. După Madonna, Enrique Iglesias sau Santana, anul acesta îi aşteptăm pe AC/DC, Aerosmith, Rammstein sau Metallica şi ne întrebăm cu toţii ce mai urmează? Şi cum un astfel de concert era doar un vis acum câţiva ani, anunţarea evenimentelor a produs isterie printre fani, lucru perfect normal ţinând cont că vorbim de trupe care au făcut istorie în lumea muzicii.

În această vară se anunţă o abundenţa de oaspeti de peste hotare. Îmbucurător este faptul că s-au schimbat puţin datele problemei, comparativ cu anii trecuţi, când îi puteam admira doar pe cei „expiraţi” în afară. În loc de cantitate fără calitate, avem cantitate şi calitate. Vom avea ocazia să-i vedem pe AC/DC, Faithlees, Aerosmith, Metallica, The Cranberries, Elton John, Scootter şi mulţi, mulţi alţi, cântând pe scenele din România.

Sper însă, după toate aceste evenimente gigant, să nu rămânem cu un gust amar datorat organizării defectuoase. Ar fi păcat… “Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.