Afis Unofficial WeeBlo Meeting


Pe 16 aprilie, de la ora 21:00, în Amsterdam Beat Club, în Craiova, sunt așteptați toți bloggerii sau pasionații de Twitter și Facebook. Evenimentul e organizat de Neydamn și Blogatu.

La WeeBlo va pune accent pe socializare, însă se va discuta și despre internet și se vor organiza concursuri cu premii! Intrarea e gratuită și, mai mult, toți participanții la WeeBlo vor primi un voucher cu ajutorul căruia vor consuma o băutură gratis. Amsterdam Beat Club se află în centrul Craiovei, pe strada Romain Rolland, Nr. 11, vis-a-vis de Bancpost.

La WeeBlo sunt așteptați participanți din orice oraș, nu numai Craiova. De asemenea, sunt invitați și cititorii de bloguri! Ar fi bine ca evenimentul să fie promovat pe cât mai multe bloguri, conturi de Twitter sau Facebook. De aceea, recomand tuturor participanților la WeeBlo să posteze pe bloguri, Twitter sau Facebook un articol în cadrul căruia să-și confirme prezența la eveniment. Dacă nu doriți să scrieți un articol, puteți trimite un mesaj în care să confirmați participarea voastră la eveniment la una din următoarele adrese de e-mail: blogatu@gmail.com sau damian_irimescu@yahoo.com.

[Mai multe detalii]Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.