Lapte integral prin intermediul dozatorului de lapte

0-day Member andreeaclara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-04-2010
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Thumbs up Lapte integral prin intermediul dozatorului de lapte

Statiunea de Cercetare Agricola - Simnic, Craiova, vinde lapte integral de vaca, prin intermediul Dozatorului de lapte din Piata Garii din Craiova. Laptele este proaspat, pastrat la temp de 3gr.C. Dozatorul se alimenteaza zilnic cu lapte proaspat muls. Pretul este cel mai mic de pe piata, 1.5 lei cu tot cu TVA. Va multumim si va asteptam!

Arata datele de contact

Newcomer grig33 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    39
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    40.0
    Citat Mesaj iniţiat de andreeaclara Vezi mesajele
    Statiunea de Cercetare Agricola - Simnic, Craiova, vinde lapte integral de vaca, prin intermediul Dozatorului de lapte din Piata Garii din Craiova. Laptele este proaspat, pastrat la temp de 3gr.C. Dozatorul se alimenteaza zilnic cu lapte proaspat muls. Pretul este cel mai mic de pe piata, 1.5 lei cu tot cu TVA. Va multumim si va asteptam!

un lucru bun ,dar sa nu faceti ca in Valea Rosie unde pretul a fost la inceput 2 lei si peste o luna s-a ridicat la 2,5.
    Nu stiu daca este sau nu tot al dv. dar parerea mea avand in vedere ca laptele degresat la cutie la Kaufland este sub 2 lei pretul de 2,5 este exagerat.

LA 1,5 LEI ESTE UN PRET DECENT,TINETI-O TOT ASA
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Member cosminul a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    01-06-2008
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    307
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -4
    Puncte CF
    27.0
    Citat Mesaj iniţiat de grig33 Vezi mesajele
    un lucru bun ,dar sa nu faceti ca in Valea Rosie unde pretul a fost la inceput 2 lei si peste o luna s-a ridicat la 2,5.
    Nu stiu daca este sau nu tot al dv. dar parerea mea avand in vedere ca laptele degresat la cutie la Kaufland este sub 2 lei pretul de 2,5 este exagerat.

LA 1,5 LEI ESTE UN PRET DECENT,TINETI-O TOT ASA

Nu mai comparati laptele romanesc cu alte porcarii de pe piata. Cumparati produse romanesti chiar daca sunt putin mai scumpe. Daca vor cumpara multi, usor-usor se vor ieftini. Astfel ajutam producatorii locali.
    Astazi voi cumpara si eu 2 L.

Junior 74clz's Avatar 74clz va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-05-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    137
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    84
    Puncte CF
    30.5
    cam pe unde anume in piata garii este instalat?...chiiar acolo la legume in piata sau in alta parte?
    Multumesc!

Member cosminul a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    01-06-2008
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    307
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -4
    Puncte CF
    27.0
    este in mijlocul pietii langa cei care vand branza si lapte

0-day Member hrebenciuc reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-03-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    16
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de cosminul Vezi mesajele
    Nu mai comparati laptele romanesc cu alte porcarii de pe piata. Cumparati produse romanesti chiar daca sunt putin mai scumpe. Daca vor cumpara multi, usor-usor se vor ieftini. Astfel ajutam producatorii locali.
    Astazi voi cumpara si eu 2 L.

ce frumos vorbesti!!lectii de patriotism la raft???pai si romanul ar trebui sa vanda mai ieftin nu sa traga la maxim pe adaos la procopseala,nu ne lua cu "luati produse romanesti",intai trebuie sa invete ce-i aia competitivitatea.nu sa vanda un ou(de ex) cu 1 leu si sa pot lua din o alta tara ue cu o.5lei.si pentru piete....ce-i aia igena.du-te in piata mare e un taran care sterge legumele cu un ciorap...si le mai da si cu scuipat(asta mai rar l-am urmarit special)

acum on topic despre dozator am luat azi 4 litri(2 sticle a cate 2 litri)

1.ca sa vedem ca noi romanii avem mot a si fost intepat pe afisajul electronic cu ceva gen surubelnita in 2 locuri

2.nu stiu ce autorizatii de la metrologie aveti insa in nici una din sticle nu sunt 2 litri...si asta e o treaba tipic romaneasca cica ia de aici ca e mai ieftin...dar cu lipsa la cantar tot acolo ajungi

3.calitatea buna,recomand
    Last edited by hrebenciuc; 23-04-2010 at 17:36.

Junior 74clz's Avatar 74clz va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-05-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    137
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    84
    Puncte CF
    30.5
    Super bun laptele....
    Au reparat displayul...deh Romania iar ca si cantitate am cumparat de mai multe ori si a fost ok.....acum daca vrei sa bagi intr-o sticla de 2 litrii si sa vrei sa nu mai poti sa inchizi dopul e alta socoteala daca tu consideri ca acolo sunt 2 litrii.
    Nu prea le convine la tarani ca au trebuit sa scada si ei pretul....acum l-au facut si ei 1,5 lei/L Sper ca cei de la Simnic sa nu il scumpeasca....oricum e super tare daca vrei lapte de vaca sanatos la ora 2 noaptea...il ai!

Banned maeva reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-05-2010
    Varsta
    40
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.0
    In Craiovita Noua exista vreun automat din asta?

0-day Member hrebenciuc reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-03-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    16
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de 74clz Vezi mesajele
    Super bun laptele....
    Au reparat displayul...deh Romania iar ca si cantitate am cumparat de mai multe ori si a fost ok.....acum daca vrei sa bagi intr-o sticla de 2 litrii si sa vrei sa nu mai poti sa inchizi dopul e alta socoteala daca tu consideri ca acolo sunt 2 litrii.
    Nu prea le convine la tarani ca au trebuit sa scada si ei pretul....acum l-au facut si ei 1,5 lei/L Sper ca cei de la Simnic sa nu il scumpeasca....oricum e super tare daca vrei lapte de vaca sanatos la ora 2 noaptea...il ai!
    da am observat inlocuirea displayului,calibrarea cantitatii de lapte si mutarea dozatorului cu cativa meti.sunt multumit,numai bine

Newcomer arm reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    40.0
    Pe unde ati mai vazut dozatoare din astea? Prin zona centrala sunt?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: