Academia de politie"Alexandru Ioan Cuza"-Vand sinteze din cele 7 manuale isotrie


 1. #1
  0-day Member FRONT's Avatar FRONT reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  15-04-2010
  Varsta
  30
  Sex
  M
  Mesaje
  2
  Mesaje bazar
  1
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0

  Academia de politie"Alexandru Ioan Cuza"-Vand sinteze din cele 7 manuale isotrie

  Am decis sa deschid acest subiect pentru a afla parerea craiovenilor care au dat acest examen sau vor sa dea acest examen:


  Pentru cei interesati va pot ajuta cu sintezele lectiilor la istorie inclusiv grile si paginatii la toate cele 9 teme(capitole)cerute pentru examen
  Sintezele cuprind esentialul din cele 7 manuale si sunt mult mai usor de invatat.
  Grilele cuprind toate tipurile de exercitii normale,de cauzaliate si cronologie.
  Mai pot pune la dispozitie si cronologia anilor respectivelor teme.
  Sintezele si grilele inclusiv cronologia sunt format A4 si scrise la calculator.
  Pentru mai multe informatii Cascadorul33@yahoo.com sau mesaje privat pe forum
  Last edited by FRONT; 15-04-2010 at 21:34.

 2. #2
  0-day Member anghel liliana reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  09-02-2013
  Varsta
  48
  Sex
  F
  Mesaje
  1
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0
  Buna seara!
  Ma interesaza foarte mult sintezele la istorie. Nu am gasit cele 7 manuale care sunt trecute la bibliografie si atunci sintezele dumneavoastra ar fi tocmai bune. As vrea sa le cumpar.
  As aprecia din suflet daca mi-ati da un raspuns, indiferent ca e pozitiv sau negativ. Nu mai e mult pana la admitere.
  adresa mea de mail lili_anghel2002@yahoo.com
  Va multumesc foarte mult!
  Toate cele bune!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,442
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  cat?

 4. #4
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  48
  Sex
  M
  Mesaje
  7,002
  Mesaje bazar
  480
  Putere Reputatie
  60
  Reputatie
  8660
  Puncte CF
  10.0
  Usergroups:
  ok

 5. #5
  Spammer house's Avatar house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  20-06-2010
  Varsta
  25
  Sex
  M
  Mesaje
  2,165
  Mesaje bazar
  348
  Putere Reputatie
  33
  Reputatie
  4001
  Puncte CF
  21.0
  Usergroups:
  Negasind alt subiect deschis, m-am gandit sa pun aici cateva raspunsuri la cele mai frecvente intrebari legate de Academie.

  Unde se fac înscrierile pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi ce documente sunt necesare la dosar?
  R:
  Întocmirea şi depunerea dosarului de candidat (documentele necesare vă vor fi indicate de personalul compartimentului resurse umane) pentru facultăţile Academiei se fac astfel:
  Pentru Facultatea de Poliţie:
  - specializarea Poliţie, la compartimentul resurse umane din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie;
  - specializarea Jandarmi, la compartimentul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean;
  - specializarea Poliţie de Frontieră, la compartimentul resurse umane din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră sau, în cazul judeţelor unde nu este aşa ceva, la cel mai apropiat Inspectorat Judeţean al Poliţiei de Frontieră;
  - specializarea Penitenciare, la compartimentul resurse umane din cadrul unităţii judeţene subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
  Pentru Facultatea de Pompieri înscrierile se fac la compartimentul resurse umane din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
  Pentru Facultatea de Arhivistică depunerea dosarului de candidat se face la sediul facultăţii din Aleea Privighetorilor nr. 1A, sector 1, Bucureşti. Documentele necesare la dosar sunt afişate pe site-ul academiei.

  Am cu 2 centimetri mai puţin decât limita minimă de înălţime stabilită. Cui mă pot adresa pentru obţinerea unei derogări?
  R:
  Academia de Poliţie nu este în măsură să acorde derogări (nici la criteriile de înălţime, nici de la alte criterii sau condiţii). Adresaţi această întrebare personalului compartimentului resurse umane din cadrul Inspectoratului Judeţean.

  Am un tatuaj (aluniţă, pata pigmentată etc.) pe … (în zona …). Am auzit ca nu pot participa la concursul de admitere. Este adevărat?
  R:
  La această întrebare vă poate răspunde medicul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

  Un candidat care poartă ochelari de vedere poate participa la concursul de admitere? (dacă port ochelari de vedere este un impediment la examinarea medicală?)

  R:
  La această întrebare vă poate răspunde medicul oftamolog din cadrul structurii medicale a Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

  Unde fac vizita medicală?
  R:
  Vizita medicală (completarea fişei tip M.A.I.) se face la unitatea medicală din judeţ indicată de personalul compartimentului resurse umane din cadrul Inspectoratului Judeţean. La Academie, în cadrul probelor eliminatorii din concursul de admitere, se face CONTRAVIZITA MEDICALĂ.

  Testarea psihologică se susţine şi la Academie?
  R:
  Testarea psihologică a candidaţilor pentru concursul de admitere la Facultatea de Poliţie şi Facultatea de Pompieri se face numai în judeţele de domiciliu, în locaţiile şi la datele indicate de lucrătorii compartimentului resurse umane din cadrul Inspectoratului Judeţean.
  Candidaţii care sunt testaţi psihologic în Academie sunt cei care se înscriu la concursul de admitere de la Facultatea de Arhivistică.

  Am găsit pe internet o carte cu întrebări posibile pentru admitere. Cartea cu întrebări propuse este bună pentru admitere la toate specializările de la Academia de Poliţie sau numai pentru cei care vor să intre la poliţie?
  R:
  Academia nu publică culegeri/cărţi cu întrebări/sinteze. Vă recomandăm să folosiţi pentru studiu Manualele şcolare şi tematicile valabile pentru concursul de admitere, publicate pe site-ul nostru www.academiadepolitie.ro .

  La Academie se găsesc contra cost manualele prevăzute în bibliografia de admitere?
  R:
  Nu

  Trebuie să cumpăr toate manualele indicate în bibliografie sau ajunge să studiez doar unul?
  R:
  Tematica este astfel alcătuită încât informaţiile să se regăsească în toate manualele indicate. Vă recomandăm să folosiţi în pregătirea dumneavoastră mai multe manuale deoarece nu toate au acelaşi nivel de detaliere a informaţiilor.

  Vă rog să-mi comunicaţi dacă pe perioada concursului de admitere la Academia de Poliţie asiguraţi cazare candidaţilor.
  R:
  În perioada concursului de admitere NU SE ASIGURĂ cazare în Academie.

  Am urmat cursurile Facultăţii de …. din cadrul Universităţii …. pe locurile fără taxă. Mă pot înscrie la concursul de admitere la Facultatea de Poliţie?
  R:
  Da, vă puteţi înscrie dacă îndepliniţi condiţiile necesare. Însă, datorită faptului că deja aţi beneficiat de un ciclu de studii universitare de licenţă gratuit va trebui să plătiţi şcolarizarea. Taxa anuală de şcolarizare se calculează anual, în funcţie de indicatorii stabiliţi de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

  Dacă am beneficiat de un ciclu de studii universitare de licenţă gratuit, sunt admis la Facultatea de Poliţie şi plătesc taxa de şcolarizare, beneficiez de aceleaşi drepturi ca şi colegii care nu plătesc această taxă? Mă refer la cazare, echipament, loc de muncă asigurat după absolvire.
  R:
  De aceste drepturi (cazare, echipament, hrănire, repartiţie într-o unitate a M.A.I.) beneficiază toţi studenţii, urmare a angajamentului semnat cu Ministerul Administraţiei şi Internelor.

 6. #6
  0-day Member Roxana Bulbuc reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  08-10-2013
  Varsta
  24
  Sex
  F
  Mesaje
  1
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0

  Academia de politie

  Buna ma intereseaza foarte mult sinteza la istorie, grilele si cronologia anilor. Mi le poti da si mie te rog?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: