Eu cand trebuie sa vorbesc in fatza unui public... am niste emotii, ma consum, nu dorm noaptea, ma stresez...
Voi cum faceti fatza unor astfel de situatii? Ce solutii ati gasit?
Eu cand trebuie sa vorbesc in fatza unui public... am niste emotii, ma consum, nu dorm noaptea, ma stresez...
Voi cum faceti fatza unor astfel de situatii? Ce solutii ati gasit?
Les ex c'est comme le prison si tu y retournes c'est que tu n'a pas compris la lecon!
Incearca sa pui o persoana pe care o cunosti printre oamenii din public si cand vorbesti uita-te la ea, gandeste-te ca doar cu ea vorbesti
Cat timp vorbesti, alege din public o persoana si gandeste-te ca pe ea anume trebuie sa o convingi, asta fara sa uiti sa invalui, din cand in cand, intreaga audienta cu privirea.Daca te-ai pregatit temeinic inainte, vei avea inclusiv timpul sub control. Mentine structura pe care ti-ai propus-o, nu divaga si lasa prezentarea sa evolueze ca o constructie, caramida cu caramida. Pe masura ce inaintezi in tema si te apropii de final, iti va fi din ce in ce mai usor.
Nu uita sa zambesti!
merci pt raspunsuri. e frumos sa tii discursuri, poate ai si talent, dar daca emotiile te distrug, ti-ai dori ca discursurile sa nu mai existe.
Les ex c'est comme le prison si tu y retournes c'est que tu n'a pas compris la lecon!
cu timpul o sa te obisnuiesti si o sa fie o placere sa tii un discurs in fata unei multimi. Asa am fost si eu la inceput. Cand incercam sa tin un discurs incepea sa imi tremure vocea din cand in cand. Dar participand la mai multe concursuri,prezentari si tinand mai multe discursuri am uitat de emotii. Vorbeam cu publicul ca si cum as fi vorbit cu prietenii mei desi e cam greu cand intre public si tine exista o diferenta de varsta..
eu incerc sa evit discursurile sau alte situatii de genul asta. nu imi place sa fiu in centrul atentiei, prea multi ochi care ma privesc![]()
Si eu am aceasta senzatie cand sunt in centrul atentiei(necunoscuti),chiar daca e cineva cunoscut si ma uit doar la el mai aud zgomote(murmur) de la ceilalti si ma pierd![]()
cum scrie stimatul cu avatarul reprezentativ de mai sus, uzi gatul si-ti cresc si gura si curajul.
o pastila de distonocalm inainte cu 15 min de eveniment ajuta
o pastila de distonocalm + 50 ml de vodka fac tot evenimentul
Ice Blue tu asa faci?
Mi-ar placea sa aud un discurs tinut de tine dupa ce ti-ai luat doza de distonocalm+ votka
Doar de 2 ori am aplicat-o nu e un obicei
hmm chiar au iesit bine prezentarile facute (din punctul meu de vedere) poate multi s-au intrebat de ce am renuntat la foi si am transformat ceva impus in ceva spontan. Am cerut in timp ce prezentam un pahar cu apa (fara sa mai astept pauza)... mai multeoricum foarte linistitoare reteta
de obicei incerc sa sa ma uit la o persoana pe care o cunosc foarte bine,sa ma simt mai in largul meu,lasandu-mi ochii sa fuga ocazional la restul audientei
Stiu situatia asta!
Daca aflii secretul la aceasta intrebare ma anunti si pe mine!
Rooby
Mie imi vine sa vomit in situatii d'astea de emotii![]()
daca merge inainte inchizi ochii pt cateva secunde si iti imaginezi ca toti cei de fata sunt goi
daca nu...gatul de vodka are destule sanse
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
Eu mereu imi pun pun pisica sa linga sare si o intep cu seringa inainte de orice eveniment important, imi amintesc fapta in timp ce vorbesc si ma amuza
Gandeste-te ca spui lectia la scoala in fata profesorului si a colegior. Poate asta te ajuta daca nici atunci nu aveai probleme de genul asta.
http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: