Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

tracul

De-al casei Crissu's Avatar Crissu are ceva special... Crissu are ceva special...
    Data de inscriere
    10-08-2006
    Locaţie
    acas'
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    161
    Puncte CF
    20.0

tracul

Eu cand trebuie sa vorbesc in fatza unui public... am niste emotii, ma consum, nu dorm noaptea, ma stresez...
    Voi cum faceti fatza unor astfel de situatii? Ce solutii ati gasit?
    Les ex c'est comme le prison si tu y retournes c'est que tu n'a pas compris la lecon!

Trancer PushiT's Avatar PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta
    Data de inscriere
    06-06-2008
    Locaţie
    In Your eyes !
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    505
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    1821
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Incearca sa pui o persoana pe care o cunosti printre oamenii din public si cand vorbesti uita-te la ea, gandeste-te ca doar cu ea vorbesti
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Newcomer SimpleUser reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-04-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Cat timp vorbesti, alege din public o persoana si gandeste-te ca pe ea anume trebuie sa o convingi, asta fara sa uiti sa invalui, din cand in cand, intreaga audienta cu privirea.Daca te-ai pregatit temeinic inainte, vei avea inclusiv timpul sub control. Mentine structura pe care ti-ai propus-o, nu divaga si lasa prezentarea sa evolueze ca o constructie, caramida cu caramida. Pe masura ce inaintezi in tema si te apropii de final, iti va fi din ce in ce mai usor.
    Nu uita sa zambesti!

De-al casei Crissu's Avatar Crissu are ceva special... Crissu are ceva special...
    Data de inscriere
    10-08-2006
    Locaţie
    acas'
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    161
    Puncte CF
    20.0
    merci pt raspunsuri. e frumos sa tii discursuri, poate ai si talent, dar daca emotiile te distrug, ti-ai dori ca discursurile sa nu mai existe.
    Les ex c'est comme le prison si tu y retournes c'est que tu n'a pas compris la lecon!

Newcomer SimpleUser reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-04-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    cu timpul o sa te obisnuiesti si o sa fie o placere sa tii un discurs in fata unei multimi. Asa am fost si eu la inceput. Cand incercam sa tin un discurs incepea sa imi tremure vocea din cand in cand. Dar participand la mai multe concursuri,prezentari si tinand mai multe discursuri am uitat de emotii. Vorbeam cu publicul ca si cum as fi vorbit cu prietenii mei desi e cam greu cand intre public si tine exista o diferenta de varsta..

De-al casei Dynamite's Avatar Dynamite este placut de toti Dynamite este placut de toti Dynamite este placut de toti
    Data de inscriere
    26-02-2010
    Locaţie
    n-am
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    16
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    281
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    eu incerc sa evit discursurile sau alte situatii de genul asta. nu imi place sa fiu in centrul atentiei, prea multi ochi care ma privesc

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de Crissu Vezi mesajele
    merci pt raspunsuri. e frumos sa tii discursuri, poate ai si talent, dar daca emotiile te distrug, ti-ai dori ca discursurile sa nu mai existe.
    exersează in oglindă pană scapi de emoții

Senior Member Al Qaeda's Avatar Al Qaeda este placut de toti Al Qaeda este placut de toti Al Qaeda este placut de toti
    Data de inscriere
    08-04-2010
    Locaţie
    Craiova / Dâlga Meserie: Gagicar
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    869
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    223
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Si eu am aceasta senzatie cand sunt in centrul atentiei(necunoscuti),chiar daca e cineva cunoscut si ma uit doar la el mai aud zgomote(murmur) de la ceilalti si ma pierd

Data de inscriere
    10-08-2006
    Locaţie
    acas'
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    161
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de zagalo Vezi mesajele
    exersează in oglindă pană scapi de emoții
    asta facui pana acum. sper sa fie util k am ceva d prezentat

Mintrubber Raizer_001's Avatar Raizer_001 este o comoara de om Raizer_001 este o comoara de om Raizer_001 este o comoara de om Raizer_001 este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-11-2006
    Locaţie
    WtFdYWtK
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    7
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    386
    Puncte CF
    50.0
    Usergroups:
    cum scrie stimatul cu avatarul reprezentativ de mai sus, uzi gatul si-ti cresc si gura si curajul.

Member Ice_Blue's Avatar Ice_Blue reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    146
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    o pastila de distonocalm inainte cu 15 min de eveniment ajuta
    o pastila de distonocalm + 50 ml de vodka fac tot evenimentul

Data de inscriere
    10-08-2006
    Locaţie
    acas'
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    161
    Puncte CF
    20.0
    Ice Blue tu asa faci?
    Mi-ar placea sa aud un discurs tinut de tine dupa ce ti-ai luat doza de distonocalm+ votka

Member Ice_Blue's Avatar Ice_Blue reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    146
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    Doar de 2 ori am aplicat-o nu e un obicei

hmm chiar au iesit bine prezentarile facute (din punctul meu de vedere) poate multi s-au intrebat de ce am renuntat la foi si am transformat ceva impus in ceva spontan. Am cerut in timp ce prezentam un pahar cu apa (fara sa mai astept pauza)... mai multe oricum foarte linistitoare reteta

Everybody lies 2shae's Avatar 2shae este o comoara de om 2shae este o comoara de om 2shae este o comoara de om 2shae este o comoara de om
    Data de inscriere
    18-02-2007
    Locaţie
    The dark side of the moon
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    386
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    de obicei incerc sa sa ma uit la o persoana pe care o cunosc foarte bine,sa ma simt mai in largul meu,lasandu-mi ochii sa fuga ocazional la restul audientei

Senior Member white_hadows's Avatar white_hadows reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-03-2010
    Locaţie
    C r A I o V a
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    544
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    16
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Achim C18 Vezi mesajele
    Bea 100 de whiskey, fumeaza un joint, amandoua.
    si dupaia numai discurs nu iese

Senior Member -[robytsa]-'s Avatar -[robytsa]- va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    15-12-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    340
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    68
    Puncte CF
    7.5
    Usergroups:
    Stiu situatia asta !
    Daca aflii secretul la aceasta intrebare ma anunti si pe mine !
    Rooby

Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    75
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Mie imi vine sa vomit in situatii d'astea de emotii

Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    daca merge inainte inchizi ochii pt cateva secunde si iti imaginezi ca toti cei de fata sunt goi

daca nu...gatul de vodka are destule sanse
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

kandya, Trabook, Aetana! x3

Augen sagen mehr als Worte

Banned Replay's Avatar Replay reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-05-2009
    Varsta
    38
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    20.0
    Eu mereu imi pun pun pisica sa linga sare si o intep cu seringa inainte de orice eveniment important, imi amintesc fapta in timp ce vorbesc si ma amuza

Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Gandeste-te ca spui lectia la scoala in fata profesorului si a colegior. Poate asta te ajuta daca nici atunci nu aveai probleme de genul asta.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: