A fost cineva cu masina pana acolo..? (Antalya - Lara)
Puteti da detalii ceva despre drum..?
Taxe vamale, politie prin Bugaria, Turcia..
Cazari ceva prin Istambul..?
Un traseu mai bun..
A fost cineva cu masina pana acolo..? (Antalya - Lara)
Puteti da detalii ceva despre drum..?
Taxe vamale, politie prin Bugaria, Turcia..
Cazari ceva prin Istambul..?
Un traseu mai bun..
am fost in antalya dar nu cu masina, cu avionul. oricum cred ca este destul de greu sa ajungi cu masina, sincer cred ca ia vreo 2 zile![]()
In 20 de ore de mers cu masina ajungi acolo.
Am fost pana acolo cu masina, si facut o oprire in Istambul (pt o noapte).
Drumurile nu se compara cu ce avem noi, si nici Bulgarii nu se compara cu noi la drumuri.
Doar o portiune de 30 km am intalnit`o care avea gropi si denivelari.
In rest, daca nu incalci regulile de circulatie in Bulgarie, totul este ok.
Benzina este foarte scumpa in Turcia, undeva la 7-8 lei pe litru
atunci e binecum a fost? la ce hotel ai stat?
![]()
A fost o vacanta de vis..Hotel Concorde 5* ultra all inclusive.
Pentru o vacanta de relaxare de lux, va recomand Antalya, dar nu toate hotelurile...cele ieftine chiar de 5* nu se compara de altele scumpe de 5*.
Cititi cu atentie conceptul de all sau ultra all inclusive al fiecarui hotel. Conteaza cel mai mult.
Eu am prins 4 din 6 A la carte..(restaurante).
Acolo se face rezervare foarte greu. Unde am fost eu au fost gratuite toate. In alte hoteuri ai dreptul la 1 gratis, restu se platesc 10 euro de persoana.
Si cat te-a costat toata aventura in Antalya ? Te-ai dus prin agentie ?
Prin agentie am luat doar biletul la hotelul din Antalya 780 euro (unde am avut 35% reducere)
Iar transportul a fost individual, si cazarea in Istanbul am rezervat`o pe net, pe site`urile hotelurilor.
Benzina pt 2 persoane cam 200E, mancare, cazare Istanbul, cadouri, haine au costat 250 euro.
In istanbul stiau aia majoritatea limba romana in bazar pentru ca veneau toti din "Europa" sa cumpere haine sa le vanda la noiIar preturile foarte foarte ieftine..si negociai tot.
eu anul trecut am fost in antalya al Hotel Miracle si mi s-a parut superb![]()
Miracle este un hotel plin de romania, nu se compara cu celalalte hoteluri din Lara...Concorde, Delphine Diva, Royal Wings, Sherwood, Green Palace, Titanic..etc..
Dupa mine Miracle este cel mai slab si cel mai ieftin..!
Daca mai ai ocazia sa te duci in Lara incearca altceva mai scump, pentru ca merita mai mult..
Daca vrei viata de noapte atunci incearca Belek acolo chiar ai viata de noapte..
Contact Y!M : contact.teianu@yahoo.com
Un Blog Normal Al Unui Om Anormal
ă?
Eu as recomada hotelul Delphin Palace Deluxe din Antalya, e situat la 15 minute distanta de aeroport, nu departe de centrele comerciale. Em fost la odihna cu copii si pentru ei au amenajat locuri speciale de joaca-bazin,topogane,hamac-uri, casute.Copiilor le-am placut foarte mult.
In camerele standart ale hotelului e comod, frumos. Nu e galagie, le recomand celor care doresc sa vina cu familiile aici. La sosire ne intampina mereu cu sampanie, chelnerii sunt amabili, servirea o fac cu zambetul pe buze.O placere sa revii.
Vin aici in fiecare an si pachetul eu il cumpar de la Tez Tour, deoarece mereu gasesc preturile cele mai bune.
200 euro benzina e cam mult si f obositor.am mai spus si pe alte threaduri de oferta balkan flexipass ,sper sa nu se renunte la ea din cauza lipsei de clienti.pt pers de max 26 ani costa 51 euro .poti calatori cu acel billet destul de mult.
Unele resorturi din Antalya sunt coplesitoare. Am fost la World Of Wonders 5*, care cuprinde doua hoteluri, Kremlin si Topkapi, replici arhitecturale dupa palatele imperiale din Moscova si Istanbul. Pana in prezent, in materie de turism, aceasta a fost experienta suprema pentru mine, m-am simtit chiar rasfatat)
stay away.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: