asa cum spune si titlul sunt in dilema ce amsina sa imi cumpar pe la 17500 euro? suv sau limuzina? gen ford kuga / outlander sau a6 / ford mondeo?vorbim numai de motoare diesel
asa cum spune si titlul sunt in dilema ce amsina sa imi cumpar pe la 17500 euro? suv sau limuzina? gen ford kuga / outlander sau a6 / ford mondeo?vorbim numai de motoare diesel
Dacia Duster 1.5 dCi 110cp 4x4.
Edited by MOD
crede-ma sincer ca nu as da atatia bani pe asa ceva. am avut dacie nu comentez nimic de motor si cutie dar in rest.....
Audi A6![]()
daca nu iti place A6, i-ati un seria 5 sau seria 3 ultimele modele de la BMW daca iti plac.... evident la mana a doua
la bmw stiu ca au tractiune pe spate si la xdrive nu imi ajung banii pentru ca nu as vrea sa sara motorul de 2000 cm3
atunci i-ati un A6 daca nu iti place cu tractiune pe spate, la banii astia gasesti unul chiar foarte bun si cu quatro si full option... sunt chiar bune si astea, neamtu' e neamt!
In banii astia gaseste A6 din 2005+ si quattro. Bani de benzina sa ii ramana
Edit: Ba chiar si A8 destul de nou http://autovit.ro/audi-a8-C12525463.html + bani de buzunar
@PushiT
Daca n-ar mai fii 26 rate a 850 euro ar fii afacere...![]()
multumesc pentru sfat, dar in prezent am un mondeo 3 cu motor 2000 diesel de care am fost si sunt f multumit, daca tot dau 17000 euro nu imi iau la 200000 km mai bine imi iau noul mondeo full cu bord plasma in loc de ceasuri la km mult mai putin pana in 50000 km
ai perfecta dreptate si eu gandesc la fel si asa ceva si caut am cerut si eu o parere in speta de la posesori
Last edited by sell66; 18-04-2010 at 16:04. Motiv: Automerged Doublepost
Ai putea sa-ti iei un golf 5 sau 6
S-au uitate la roverul meu.
A 6
Touareg
http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
Pentru ala care mi-a zis ca e de rahat BMW: Prietene, daca esti frustrat ca o anumita categorie de oameni mai bronzati face orice ca sa-si ia bimmer, asta nu inseamna ca e de rahat. Sau nu-ti convine ca tot ce ti-ai putut permite e un second vechi sau te-au ajutat parintii sa-ti iei un logan si acum ti se par cam acrii strugurii... Cui nu i-ar conveni sa-si permita a intretine un BMW? Cunosc si eu persoane care mananca mamaliga si trag flatulatii din masini de 14-15-18mii de E si orice contrargument le-ai aduce, tot ca ei e.
Edited by MOD
Eu iti propun tot un Audi A6(foarte bune),la banii astia gasesti ceva bun!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: