o informatie despre paris


 1. #1
  Member dolica's Avatar dolica este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  27-10-2009
  Varsta
  33
  Sex
  M
  Mesaje
  178
  Mesaje bazar
  252
  Putere Reputatie
  25
  Reputatie
  40
  Puncte CF
  15.5

  o informatie despre paris

  salut ! vreau si eu sa va intreb ceva,poate ma puteti ajuta.
  in iunie vreau sa ma duc la paris cu avionul,cu Blue Air.Pleaca de pe Baneasa si aterizeaza pe Beauvais.stie careva cum pot sa ajung de la beauvais in Defense?Acolo este hotelul.imi e tare frica ca nu gasesc transport pana in defense.

 2. #2
  Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  24-05-2007
  Varsta
  44
  Sex
  M
  Mesaje
  4,343
  Mesaje bazar
  2116
  Putere Reputatie
  51
  Reputatie
  5793
  Puncte CF
  0.5
  Pentru mai multe informaţii despre servicii şi opţiuni de transport la sol oferite călătorilor de la aeroportul Beauvais vă rugăm să vizitaţi site-ul următor http://beauvais.airport-paris.com/
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: