ce te enerveaza la tine? ce te enerveaza la fata/baiatul de langa tine?hai asa pe scurt![]()
ce te enerveaza la tine? ce te enerveaza la fata/baiatul de langa tine?hai asa pe scurt![]()
ReSPEcT mY aUThORity!
URASC SA AM DREPTATE!!! Urasc sa nu fiu ascultat si dupaia sa aud "Ai avut dreptate"!! ...I'll be back with more.......
ma enervez cateodata... ca mi`as da un cap in gura![]()
Ca sunt dependent de cola.
they hatin'
same here....si dupa...da ai avut dreptate...no shit fucker to late retardMesaj iniţiat de DRAKO
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
pai am enerveaza ca ma supar prea repede si uneori fara motive....ca vb uneori gura fara mine....si ca majoritatea nu vor sa inteleaga ca asa sunt eu ..si-mi tot spun sa ma schimb
![]()
Nyx
ca analizez mereu lucrurile prea amanuntit...
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Lipsa rabdarii! multe am pierdut in viata si o sa pierd in continuare din cauza ca nu sunt calm si rabdator...dar nu ma pot schimba...asta mi-e felul![]()
How much wood could a woodchop chop if a woodchop could chop wood?
pe mine ma streseaza fptul ca niciodata nu studiez lucrurile in amanunt..si emit unele chestii esentiale...fac multe greseliMesaj iniţiat de wrajitorul20
![]()
I`m GAGA!
SWANS"Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
că mă nervez prea repede din orice ... că ăla din faţa mea merge cu maşina prea încet, că e coadă la bancă sau n-au pâine la alimentara, că tre să duc gunoiu (damn shit) sau că nu mai am bere la rece ! Mă mai deranjează că mi-am pierdut condiţia fizică şi nu am timp să recuperez asta ! Sau că refuz să plec din ţara asta, altundeva unde aş fii plătit mai bine . În fine, că mă încăpăţânez să dau sfaturi unora care nu le merită şi care preferă să dea cu capul decât să asculte la unu mai bătrân care a păţit-o la vremea lui !
I hate the way you talk to me
And the way you cut your hair,
I hate the way you drive my car,
I hate the way you stare.
I hate your big combat boots,
And the way you read my mind
I hate you so much it makes me sick
it even makes me rhyme
I hate the way you're always right
I hate the way you lie
I hate it when you make me laugh
and even more when you make me cry.
I hate it when you're not around
and the fact that you didn't call...
but mostly, I hate it that I don't hate you
not even close,
not a little bit,
not even at all....
Cateodata urasc faptul ca-s tare incapatanata si tare orgolioasa, ma enervez extrem de repede si sunt suparacioasa. Urasc varsta pe care o voi implini, urasc ca tre sa ma maturizez....
Kill me slowly, so I can feel the pain!
stiu cum e...in afara de asta ma enerveaza faptul ca sunt lenesa..rau de totMesaj iniţiat de IamSam
si nu prea am nici chef sa schimb asta..deh..vointza in cazul asta este "sublima dar lipseste cu desavarsire"
"Cea mai inutila inventie din Romania este maneaua."![]()
Ha ha! 10 things I hate about you! beton filmuMesaj iniţiat de deea002
Nu urasc absolut nimic la mine!![]()
Sunt exact cum vreau! Nu m-as schimba pentru nimeni si nimic.
![]()
![]()
![]()
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
ma enerveaza k am o lene prea big in mine uneori...dar am darul de a oftica atat de rau unele persoane atunci knd vreauincat le vine sa ma bata
![]()
urasc omu' prost la fel de mult cum urasc carnea de post (fiind mare gurmand)
urasc bãshinile si figurile (dar le respect cand vin indreptatite...cine are un pic de minte intzelege ce vreau sa spun)
urasc munca fizica,urasc sa mi se spuna/impuna sa fac ceva
urasc sa fiu deranjat cand sunt intr-o stare suprema de leneveala
urasc cainele care doar latra si nu musca
urasc târfele profitoare si nu târfele care-s târfe ca sa aiba ce manca
urasc oamenii care vor sa faca ceva si nu stiu cum sa faca sa le iasa bine,dar se dau importanti
urasc lenjeria intima feminina de culoare rosie,verde,albastra,etc (alta decat alba si neagra)
urasc culoarea roz,mai ales intinsa pe o masina
urasc caldura dar iubesc frigul
urasc oamenii care se dau prieteni din interes si nu stiu sa ascunda asta
urasc hotul care nu stie sa fure dar il respect pe cel care-o face fara sa ma prind
urasc sa incerce cineva sa ma faca sa plec capul.daca il plec ar trebui sa se astepte ca n-o fac din supunere,o fac doar ca sa coboare garda sau sa intoarca spatele si sa-i pot infige cutitu' in spate
urasc femeile isterice
urasc oamenii care vorbesc sa se afle in treaba sau comenteaza un subiect de 10 ori schimband doar aranjamentul cuvintelor in fraza sau tonalitatea
urasc barbatii care se lasa trasi de limba de femei
urasc barbatii care imbarliga/mint ca sa ajunga la curu' unei femei
urasc gropile din asfalt
urasc pisicile dar iubesc cainii
ce ma enerveaza la mine?ca tolerez lucrurile care le urasc sau ca dau cate-odata "a doua shansa" sau tolerez persoanele care se incadreaza in categoria "urasc"
ce ma mai enerveaza la mine? cate-odata ma urasc pentru lenea care ma caracterizeaza
ma enerveaza c-am fost dobitoc si mi-am vandut ultima motocicleta
ma enerveaza ca nu fac nici un efort sa-mi iau alta
To Be Continued
Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
a-l vomita.
http://www.nucarpatica.org/
sunt incapatanat,nu ascult de nimeni si nu pot sa ma las de anumite lucruri ce imi aduc numai pierderi(unele materiale)...aaaaa da,uitasem...ocazional,sunt isteric...
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
cik nu inveti sa injuri cu adevarat dekt atunci knd iti iei permisu`Mesaj iniţiat de Alinutz
![]()
ReSPEcT mY aUThORity!
hmm ... si eu ma cam avânt cateodata cu kpu sau cu pumnu inainte . defapt ... asa eram pina acum vreun an .
ce ma enerveaza cel mai mult la mine e ca ... numai am nici un pic de ambitzie . si degeaba ... tot nu reusesc sa fac nimic in legatura cu asta . am un program de kkt ... dorm ziua .. noaptea treaz , cola,tzigari si cafea .
si faptul ca ... aproape tot timpul am dreptate dar oamenii ma contrazic in continuare ... parca sa-mi faca in ciuda![]()
sper ca din ianuarie o sa fac ceva cu viatza mea![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: