Ce alegi dintre Matiz,cielo,Solenza,Logan... toate cele 4 varianta de baza si motorizarea minima.Alegerea sa fie in functie de pret,confort,fiabilitate,consum,performante,intret inere,aspect si nu in ultimul rand siguranta.Astept parerile voastre.
Ce alegi dintre Matiz,cielo,Solenza,Logan... toate cele 4 varianta de baza si motorizarea minima.Alegerea sa fie in functie de pret,confort,fiabilitate,consum,performante,intret inere,aspect si nu in ultimul rand siguranta.Astept parerile voastre.
Last edited by Crazy_Dragosh; 21-04-2010 at 20:25.
Dacia Solenza 1.9D, 2004, no A/C, no ABS, no ESP, no EBD = more FUN.
Cielo mi se pare ce-a mai sigura masina din Romania![]()
sincer sa fiu cred ca solenza este cea mai buna alegere dupa criteriile de mai sus:consum ,performante ,fiabilitate,etc. dati-va si voi cu parerea...
cielo cred ca ar cam fi pe locul 2. o cam trage in jos consumul...
Last edited by Crazy_Dragosh; 21-04-2010 at 20:30. Motiv: Automerged Doublepost
Cielo.
cielo![]()
ar fi frumos sa si motivati alegerea voastra..![]()
Cielo![]()
Solenza,tehnologie mult mai nouă faţă de Cielo,consum mai mic.
Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen
ia un logan 1.5 diesel si este ff ok !
cielo
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
Cielo
Cielo !
Si de ce (nu pentru ca am cielo neaaparat) : -fata de solenza cum zici tu are niste atu-uri in + , confort mai mare si in fata si in spate , AC , geamuri electrice , portbagaj mare , scaun sofer reglabil inaltime,stabilitate,si....PIESE IEFTINE. . Eu unu , la cum folosesc masina mi se pare ca are un consum foarte bun si sunt multumit deocamdata.
Nu vreau sa par rautacios , dar nu vad de ce vrei sa pari asa interesat de aceste aspecte , pt ca deocamdata nu ai permis, dupa ce iti iei permisul peste cativa ani si mergi cu Solenza si dupa cu un Cielo o sa iti schimbi parerile astea.
Last edited by Greku`BWJ; 23-04-2010 at 01:22.
Turbos make torque and torque makes fun !
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: