nu inteleg de ce se amesteca cuvintele ?Trebuie sa fac eu ceva la cal sau e de la administrator ???Ma poate ajuta cineva ?//0762 000 199
nu inteleg de ce se amesteca cuvintele ?Trebuie sa fac eu ceva la cal sau e de la administrator ???Ma poate ajuta cineva ?//0762 000 199
Nu inteleg de ce imi amesteca cuvintele . eu scriu ceva si imi apare alteceva... de unde este problema ?? AJUTOR. TEL 0762 000 199
cine ti le amesteca?
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
vezi k ti le amesteca pt ca ai setat sa iti traduca tie paginile de net din engleza in romana...ai dat acolo unde scrie "translate"!!!
Prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos!
nr contact: 0765040887
id: tatulea_delian
mersi mult. ai avut dreptate.
nu ai pentru ce...aviz celor de sus: daca nu aveti nici o idee despre ce vb omul si chiar vreti sa il ajutati intrabatil nu faceti caterinca.
Prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos!
nr contact: 0765040887
id: tatulea_delian
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: