ajutor virusi

0-day Member mituletu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-04-2010
    Varsta
    47
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

ajutor virusi

Buna!

Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns .
    Am o problema cu calc.
    I timp ce eram pe un site probabil ca am luat virusul Trojan si alti 20 virusi dar nu am putut sa-i sterg, desi am Norton antivirus. Acum la deschiderea calc. pe desktop nu mai apare nici o iconita.
    Va rog sa-mi dati un sfat. Trebuie sa reinstalez windows sau exista si alte solutii. Mi-e teama su nu-mi pierd documentele.

Astept raspuns!
    Multumesc

Banned by.katalin's Avatar by.katalin reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-09-2009
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    338
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    -"desi am Norton antivirus " dupa parerea mea karspersky este cel mai bun dar pentru ca este bun il vrajesti greu cu licentele eu folosesc varianta trial si il resetez cu un program reset trial kaspersky referitor la problema ta trebuie sa verifici daca ai bifata obiunea sa ti arate inconitele de pe desktop poti sa instalezi windowsul se sterge decat partitia C daca nu sti pot sa til fac eu

http://img718.imageshack.us/i/42649221.png/
    Last edited by by.katalin; 23-04-2010 at 11:50.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

liberlaelice Papi_Eib's Avatar Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti
    Data de inscriere
    30-04-2006
    Locaţie
    Brazda
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    238
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de mituletu Vezi mesajele
    Buna!

Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns .
    Am o problema cu calc.
    I timp ce eram pe un site probabil ca am luat virusul Trojan si alti 20 virusi dar nu am putut sa-i sterg, desi am Norton antivirus. Acum la deschiderea calc. pe desktop nu mai apare nici o iconita.
    Va rog sa-mi dati un sfat. Trebuie sa reinstalez windows sau exista si alte solutii. Mi-e teama su nu-mi pierd documentele.

Astept raspuns!
    Multumesc
    sfaturi:
    1. evita siteurile dubioase, nu exista nici un antivirus perfect, fiecare au lipsurile lor. Cea mai buna protectie e preventia.
    2. ai urmatoarele solutii:
    a) scoti harddiskul, il duci la un prieten, il pui ca hard secundar (nu bootezi de pe el) si il scanezi un antivirus( nod32, kaspersky sau norton).
    b) iti muti documentele importante pe alta partitie sau pe un stick si iti reinstalezi sistemul cu format cu tot.

ps. vezi ca la click dreapta pe destop ai optiunea show desktop icons sa nu fie aia dezactivata
    Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la Elice Suporter U
    Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.

Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam

Member chiuaua's Avatar chiuaua reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    01-06-2010
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    6
    Puncte CF
    0.0

Exclamation Solutia

deci..nu iti vede nici o iconita pe desktop DAR bara de start ti-o vede??daca da poti intra in my computer prin start sau prin run si de acolo dezinstalezi antivirusu si bagi altu, dai scan si vezi ce musafiri ai.
    +Daca nu iti vede nici bara nici iconitele, inseamna ca e de la Windows explorer(bulit,intepenit sau virusat).Incearca asa: intra in task manager,dai la new task, scrie litera c acolo, intra in windows\..si cauta fisierul explorer, si ar trebui sa iti intre in my computer.+Daca nu te lasa sa instalezi nimic incearca un scan online+Daca tot nu vrea intra aici: http://www.softpedia.com/progDownloa...ad-100454.html ,descarca programul, fa-l butabil si scriel pe un cd, si cu el cureti virusii fara sa intri in windows.+Daca nici asa nu merge inseamna ca e ceva sters di windows deci trebuie sa-i faci windowsul.

0-day Member DraCu_MireL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-12-2008
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

............

Salut ,, eu zic sa instalezi :
    BitDefender Antivirus 2010 sau BitDefener Total Security 2010

Uite si Key-urile:

BitDefender Internet Security 2010 47DD9A2AC2B409F8AB36
    BitDefender Total Security 2010 : 8FE2F56786009B332EA9
    Bitdefender AntiVirus 625DF14EC88C6E969E25

Am avut si eu Norton 2010 Dar tot la fel , nu imi stergea uni virusi .
    Acum am Bitdefener total 2010 ma scapat de tot
    Dai scanare profunda de vreo 2 ori si scapi.

numaibine

0-day Member damiann69 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-06-2010
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

McAfee rules

McAfee SiteAdvisor-il gasesti si in Romanica - Shoping si banking online in siguranta; blocheaza site-rile web riscante; protectie anti-phishing; alerte codate pe culori; functioneaza impreuna cu alte softuri de securitate.

Update-urile zilnice sunt instalate automat.

Beneficiati de acces automat si gratuit la versiunile noi Suport via Internet chat, e-mail si telefon de la McAfee.

Sau poate ai nevoie direct de McAfee Internet Security-impotriva virusilor si amenintarilor online. Citeste pe McAfee.com la home&home office si cumpara de la un reseller autorizat. Stiu ca ptr 3 useri e in jur de 79 usd. Iar Anntivirus Plus 2010-1 user e 59 usd

'Succesuri'
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: