“Nu sunt, dar nu inseamna ca trebuie sa si arat asta.”

Eu? Eu nu mai postez ca inainte. Nu mai postez asa des si nu mai postez chestii personale semnificative, desi tare mult as vrea sa o fac. Dar… nu se poate. Nu se mai poate. Nu se mai poate fiindca toti stiu cine sunt. Fiindca nu am pic de intimitate, fiindca voi fi tras la raspundere pentru ce postez si fiindca ce postez vreau sa ramana online, nu vreau ca ce scrie ovisebdan sa ii provoace atatea neplaceri lui Ovidiu, iar tot ce scrie ovisebdan se reflecta in viata lui Ovidiu. De fapt, problema e ca sunt una si aceeasi persoana. Si problema asta nu are solutie.

Multe lucruri pe care le-as scrie ar putea fi interpretate in numeroase feluri, de numeroase persoane. Vreau sa spun tot, dar nu pot. Vreau sa imi folosesc blogul in scopul in care l-am facut, dar nu mai am privilegiul asta de ceva timp. Acum doar postez prostii, poze si filme in care rad si zambesc (prin care mai introduc si mici subtilitati pe care majoritatea nu au cum sa le inteleaga, din nevoia de a adauga si ceva personal), si chestii care nu ma privesc in mod direct. Orice, doar sa evit lucrurile importante pentru mine, lucrurile care ma framanta si care, pana la urma, m-au facut sa scriu si postul asta, care nu stiu sigur ce subiect are sau ce mesaj vreau sa transmita. Doar cuvinte insirate intamplator intr-una din noptile care acum au devenit banale, nopti in care… nu conteaza. - Dupa cum spuneam, nu mai pot scrie nimic. -

Stiu, sunt foarte vag. Atat imi permit.
Ce post cretin si lipsit de sens…
Cine m-a cunoscut in 2010 nu ii va recunoaste autorul. Sunt tot eu, dar din alta perioada si cu alte/mai multe probleme.

Sunt fericit. Uite, zambesc!

Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.