Cum spuneam mai sus ... Ce ziceti merita ? Probabil o sa spuneti ...da dar varianta Full option .
PAI DA ! Varianta full ati da banii pe ea ?
Cum spuneam mai sus ... Ce ziceti merita ? Probabil o sa spuneti ...da dar varianta Full option .
PAI DA ! Varianta full ati da banii pe ea ?
Edited by MOD - fara reclama in semnatura!
Daca voi va inkipuiti ca skijetul de tucson e masina va inselati amarnic.
Uitati-va pe vanzarile dacia din afara, unde strainii kiar daca castiga de 10 ori mai mult ca un roman isi cumpara masina noua o dacie iar noi ne imrumutam pt 10ani pt o masina straineza(kiar si sh)
nu mertita...![]()
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
la 18000 euro, iti iei un WV Tiguan second foarte bun. Si nu se comapra una cu alta...
Hm... eu zic ca merita, odata ce e atat de cautata cred ca e avantajoasa.
meritamasina e ok daca te gandesti la raportul calitate/pret
Dacia Solenza 1.9D, 2004, no A/C, no ABS, no ESP, no EBD = more FUN.
am observat ca multi au ramas impresionati de masina asta,asta dupa un mic drive test fie el on road sau off road,totusi parerile sunt impartite,dar sincer mie unul nu prea imi inspira prea multa incredere,asa ca as prefera ceva sh,cu intretinere mult mai scumpa dar de calitate,audi allroad sau volvo xc70 sunt printre putinele pe care le-as prefera in locul lui duster,iar ceva mai ieftin ar fi octavia combi 4X4 , pe care o poti lua chiar si noua ,dar care e pe undeva pe la 19-20.000 poate chiar mai mult!in fine,daca ar fi sa-mi schimb masina n-as intreba pe forum!bafta
p.s. cele enumerate de mine iti garantez ca nu sunt ''skyjeturi'' ,sunt masini foarte bune cu performante foarte bune de off road dar si de strada!oricum dintre duster si tucson sau santa fe ,as prefera oricand pe cele din urma!
Last edited by Evotech; 04-05-2010 at 20:54.
sa intelegem din postul tau ca incerci sa ma convingi pe mine de ceva?
fiecare are dreptul sa opineze pe un forum public, pararea mea de utilizator de hyundai si dacia este ca huyndai ul este o rusine de masina. (punct)
n-am ce sa te conving pe tine,nu tu ai cerut sfaturi pentru achizitionarea unei masini pe un forum public,nu faceam aluzie la nimic din ce ai zis tu,doar ca m-a amuzat putin cuvantul skyjet si daca imi permiti sa te plagiez putin, folosindu-l,iar parerea mea despre dacia in comparatie cu hyundai-ul este alta,diferita fata de a ta si cu asta inchei si eu!
Last edited by Evotech; 04-05-2010 at 21:39.
Ia-ti foile cu masinile si dotarile full si faci comparatie, ca tot se discuta aici de hyundai vs dacia.
Duster vs Tucson = ?
Turbos make torque and torque makes fun !
cea mai proasta investitie ... cum sa dai atatia bani pe o dacie cand poti sa iti iei o masina cu adevarat buna la banii aia ?![]()
Si cam ce masina ai gasii tu la banii aia? Noua bineinteles... Ia uitate ce zic astia doi de Duster![]()
pe mobile.de o optiune de 1700 euro este un porsche cayenne ....ce ziceti de asta
Edited by MOD - fara reclama in semnatura!
daca vrei un 4x4 se merita ..daca vrei o masina de zi cu zi nu prea.. doar daca vrei sa o achizitionezi prin sistemul de rate
ca 4x4, ai masina noua..motor mic(Deci taxe mici )
si oricat ar fimasina noua e masina noua.. poate sunt unii care nu vor sa stea cu mainile in motor sa puna la punct o masina sh ...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: