Camere video pentru traficul din Craiova

Banned Auto x's Avatar Auto x a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    09-11-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    20.0

Camere video pentru traficul din Craiova

In craiova sa'u montat camere video pentru traficul rutier si nu numai.
    Ce parere Aveti ?
    Merita sau nu ?

Participant Curse london's Avatar london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-05-2007
    Locaţie
    Pämânt , Europa ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    355
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1521
    Puncte CF
    192.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Auto x Vezi mesajele
    In craiova sa'u montat camere video pentru traficul rutier si nu numai.
    Ce parere Aveti ?
    Merita sau nu ?
    in craiova s-au montat camere video pentru SUPRAVEGHEREA traficului rutier in primul rand .
    teoretic, daca ai masina parcata in raza camerei video si o gasesti lovita , politia poate solicita inregistrarea video si identificarea autorului , dar practic va recomand sa nu va bazati pe ei !
    in al 2-lea rand , din informatiile pe care le detin , camerele apartin primariei , iar asta inseamna caci nu primesti amenzi daca incalci anumite reguli .
    in al 3-lea rand , daca treci peste linia continua , iar domnul angajat al primariei craiova nu indrageste numarul tau de inmatriculare , poate foarte frumos sa faca sesizare insotita de filmare sau un "print screen" , sesizare care duce la aplicarea legilor in vigoare.

si povestea poate continua ......
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de london Vezi mesajele
    in craiova s-au montat camere video pentru SUPRAVEGHEREA traficului rutier in primul rand .
    teoretic, daca ai masina parcata in raza camerei video si o gasesti lovita , politia poate solicita inregistrarea video si identificarea autorului , dar practic va recomand sa nu va bazati pe ei !
    in al 2-lea rand , din informatiile pe care le detin , camerele apartin primariei , iar asta inseamna caci nu primesti amenzi daca incalci anumite reguli .
    in al 3-lea rand , daca treci peste linia continua , iar domnul angajat al primariei craiova nu indrageste numarul tau de inmatriculare , poate foarte frumos sa faca sesizare insotita de filmare sau un "print screen" , sesizare care duce la aplicarea legilor in vigoare.

eu zic ca daca iti gasesti masina lovita sunt sanse mari sa pui mana pe inregistrare. macar atat.
    poate apartin primariei, dar eu nu m-as baza pe asta daca las masina pe banda 1 si as vrea sa scap fara amenda. de regula, cei care fac asta li se rupe de amenda sau merg pe principiul PCR(pile, relatii, cunostiinte).
    si o chestie pe care multi poate n-au inteles-o: nu sta nimeni, poate decat din plictiseala cronica sa se uite pe ecranele alea. daca cineva care acoloa re pica pe tine si stie ca treci prin zona, poate sa verifice daca nu cumva ai taiat vreo linie sa-ti trimita scrisorica. dar in general sunt folosite pentru a avea probe la accidente/incidente.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Data de inscriere
    09-11-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    20.0

Pai si eu ce am zis ?

Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    sunt foarte utile!

categoric nu o să stea nenea miliţianu să pândească pe ele cum fac cei de la supermarket,numai în cazul unei plângeri/reclamaţii să se uite pe camere să vadă ce şi cum..la fel ca în cazul Drăgan,sau cum îl chema pe tipu' care l-a "omorât" pe bătrânel.
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen

Participant Curse london's Avatar london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta london este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-05-2007
    Locaţie
    Pämânt , Europa ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    355
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1521
    Puncte CF
    192.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    eu zic ca daca iti gasesti masina lovita sunt sanse mari sa pui mana pe inregistrare. macar atat.
    poate apartin primariei, dar eu nu m-as baza pe asta daca las masina pe banda 1 si as vrea sa scap fara amenda. de regula, cei care fac asta li se rupe de amenda sau merg pe principiul PCR(pile, relatii, cunostiinte).
    si o chestie pe care multi poate n-au inteles-o: nu sta nimeni, poate decat din plictiseala cronica sa se uite pe ecranele alea. daca cineva care acoloa re pica pe tine si stie ca treci prin zona, poate sa verifice daca nu cumva ai taiat vreo linie sa-ti trimita scrisorica. dar in general sunt folosite pentru a avea probe la accidente/incidente.
    eu iti spun ca mi-am gasit masina lovita , iar aceasta fusese parcata in raza camerei unui bancomat cec bank .
    intr-un final , n-am reusit ..decat sa o repar pe banii mei !

asa ca ,,,

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    eu iti spun ca mi-am gasit masina lovita , iar aceasta fusese parcata in raza camerei unui bancomat cec bank .

asa ca ,,,
    cec e o firma privata. primaria e a cetatenilor. cum nu iti spune operatoarea orange ce numar te suna la 3 noaptea, asa nu o fac nici ei, decat la cererea politiei. ma gandesc ca primaria vrea sa ne protejeze, sa ne simtim mai in siguranta cu camerele alea. si cum m-as putea simti in siguranta, daca stiu ca nu vor sa-mi dea imaginile cu ala de mi-a rupt oglinda, de ex?

iar camerele de la bancomate au un unghi foarte restrans, nu stiu cum le are cecu, dar de obicei filmeaza putin de sus. si calitatea e foarte proasta.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    E foarte buna ideea aceasta, dar tot pe banii nostri se monteaza!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

Data de inscriere
    04-05-2007
    Locaţie
    Pämânt , Europa ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    355
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1521
    Puncte CF
    192.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    cec e o firma privata. primaria e a cetatenilor. cum nu iti spune operatoarea orange ce numar te suna la 3 noaptea, asa nu o fac nici ei, decat la cererea politiei. ma gandesc ca primaria vrea sa ne protejeze, sa ne simtim mai in siguranta cu camerele alea. si cum m-as putea simti in siguranta, daca stiu ca nu vor sa-mi dea imaginile cu ala de mi-a rupt oglinda, de ex?

iar camerele de la bancomate au un unghi foarte restrans, nu stiu cum le are cecu, dar de obicei filmeaza putin de sus. si calitatea e foarte proasta.
    am facut plangere la politie , vroiam sa vedem firmarea pentru a retine numarul de inmatriculare a masinii care m-a lovit si a fugit . au refuzat sa ne arate imaginile pur si simplu
    asa ca daca ai vreodata probleme de genul asta sa nu te bazezi ca te ajuta cineva

Member Pokora's Avatar Pokora va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    14-03-2009
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    61
    Puncte CF
    22.0
    @ liviu_ewo CEC e banca de stat.

In alta ordine de idei camerele de supraveghere sunt foarte utile, numai sa fie folosite cu simt de raspundere, nu montate si uitate.

Data de inscriere
    09-11-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -10
    Puncte CF
    20.0

asa ca ,,,
    are dreptate...cec e o firma privata..daca vor ei iti dau filmarea..daca nu nu
    si eu am patit la fel cand ma lovit in peco o fata si aia de la asigurari nu ma credeau ca aia ma lovit..si am loat filmarea din peco dar asta ca ma cunostea directorul dar mi'a zis ca nu are voie sa dea filmarile..si oricum am loat pe stik filmarea

Afacerist dani3lll's Avatar dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5439
    Putere Reputatie
    73
    Reputatie
    8297
    Puncte CF
    511.5
    Usergroups:
    am facut plangere la politie , vroiam sa vedem firmarea pentru a retine numarul de inmatriculare a masinii care m-a lovit si a fugit . au refuzat sa ne arate imaginile pur si simplu
    asa ca daca ai vreodata probleme de genul asta sa nu te bazezi ca te ajuta cineva
    nu cred ca aveai u vre`o sansa sa vezi pe aceea camera numarul masinii care presupi ca te-ar fi lovit . ce zici u intra doar in categoria basme

Data de inscriere
    04-05-2007
    Locaţie
    Pämânt , Europa ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    355
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1521
    Puncte CF
    192.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Fr3scO Vezi mesajele
    nu cred ca aveai u vre`o sansa sa vezi pe aceea camera numarul masinii care presupi ca te-ar fi lovit . ce zici u intra doar in categoria basme
    in primul rand am pretentia sa cred ca nu scriu basme pe forum.
    2 , am mers la banca si am intrebat-o pe tanty grasa daca se vede pe filmare numarul masinii care a fost parcata "in stanga" .
    3 , este parerea ta gratuita si ti-o respect ! basmele sunt la putere in 2010 ! weeee

edit : vroiam , eu si politistul sa vedem filmarea . m-a rugat sa merg cu el la cec bank .
    Last edited by london; 28-04-2010 at 01:42.

Afacerist dani3lll's Avatar dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5439
    Putere Reputatie
    73
    Reputatie
    8297
    Puncte CF
    511.5
    Usergroups:
    in primul rand am pretentia sa cred ca nu scriu basme pe forum.
    2 , am mers la banca si am intrebat-o pe tanty grasa daca se vede pe filmare numarul masinii care a fost parcata "in stanga" .
    3 , este parerea ta gratuita si ti-o respect ! basmele sunt la putere in 2010 ! weeee

edit : vroiam , eu si politistul sa vedem filmarea . m-a rugat sa merg cu el la cec bank .
    in primul rand acele camere din cate stiu eu au un unghi restrans de a filma, si mai exact bancomatele, intrarile si ceea ce tine de banca.
    in al doilea rand nu cred ca u si respectivul erati in raza acelor camere pt ca ar fi trebuit sa fiti ff aproape de banca parcati.
    si in al treilea rand camerele pe filmare au o ff proasta calitate, ceea ce nu cred ca ai fi putut nici u si nici militianul sa vedeti numarul masinii desi repet nu cred ca erati parcati asa aproape.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: