tentativa de spargere a contului

Fan Stiinta Azrael's Avatar Azrael are ceva special... Azrael are ceva special...
    Data de inscriere
    25-08-2006
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:

tentativa de spargere a contului

Dear Azrael,

Someone has tried to log into your account on Craiova Forum with an incorrect password at least 5 times. This person has been prevented from attempting to login to your account for the next 15 minutes.

The person trying to log into your account had the following IP address: 79.117.183.231

All the best,
    Craiova Forum
    Sigur n-am fost eu fiindca la ora cand am primit mail-ul,6.00 PM, eram la scoala.As vrea sa stiu daca se poate face ceva in legatura cu asta.

Multumesc anticipat!

Avem un singur ţel mereu,
    Si-l vom-plini deşi e greu.
    Olteni vom fi la nesfârşit.
    Este iubire,e un mit
    Să spui atunci când ai murit
    Cu Ştiinta pân-la infinit.

Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Pai ce sa se faca? E clar ca a incercat cineva sa intre pe contul tau dar e tot atat de clar ca nu a reusit , asta e bine inseamna ca nu stie parola deci poti sta linistit.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Fan Stiinta Azrael's Avatar Azrael are ceva special... Azrael are ceva special...
    Data de inscriere
    25-08-2006
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:
    Eu vroiam sa stiu daca se poate indentifica userul(daca are) dupa ip si apoi pedepsit.

Avem un singur ţel mereu,
    Si-l vom-plini deşi e greu.
    Olteni vom fi la nesfârşit.
    Este iubire,e un mit
    Să spui atunci când ai murit
    Cu Ştiinta pân-la infinit.

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de Azrael Vezi mesajele
    Eu vroiam sa stiu daca se poate indentifica userul(daca are) dupa ip si apoi pedepsit.
    daca are ip dinamic n-ai cum sa-l mai identifici,de pedepsit n-are cine si de ce sa-l pedepseasca pt ca nu incalca Regulamentul.

Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    115
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    e IP dinamic si a fost folosit de peste 100 useri pe forum
    din pacate nu am cum sa te ajut
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Data de inscriere
    25-08-2006
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    136