Unde gasesc Receiver pentru Anywhere Mouse MX?

arhitectã Xayidee's Avatar Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    14-02-2006
    Locaţie
    Neverland/Cluj
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    673
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:

Unde gasesc Receiver pentru Anywhere Mouse MX?

Mi-am luat mouse-ul asta si din pacate am pierdut prostioara aia mica la care se conecteaza. Nu vreau alt mouse, vreau sa imi cumpar numai asta: Receiver, Unifying

Am intrebat deja la cateva magazine si mi s-a spus ca nu se vinde separat.
    Am gasit pagina asta de la Logitech, insa nu au pe stoc si mi se pare cam scump si nici nu e valabila in Romania.

Deci stiti unde as putea sa gasesc chestia asta?

liberlaelice Papi_Eib's Avatar Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti
    Data de inscriere
    30-04-2006
    Locaţie
    Brazda
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    238
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    Incearca la skin.... sunt importatori Logitech (din cate stiu eu)
    Telefon 021-316.82.00
    Email skin@skin.ro
    Adresa Str. Ocna Sibiului 46-48, Bucuresti 1
    http://www.skin.ro/
    Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la Elice Suporter U
    Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.

Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Ia-ti o tastatura cu chestie din aia, si vei conecta astfel si mouse-ul si tastatura prin chestia aia
    Asa, iti faci kit complet Logitech.
    Asta, ca ultima solutie, daca nu gasesti separat.

arhitectã Xayidee's Avatar Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    14-02-2006
    Locaţie
    Neverland/Cluj
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    673
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Papi_Eib Vezi mesajele
    Incearca la skin.... sunt importatori Logitech (din cate stiu eu)
    Telefon 021-316.82.00
    Email skin@skin.ro
    Adresa Str. Ocna Sibiului 46-48, Bucuresti 1
    http://www.skin.ro/
    Nu vand separat. Cel putin nu apare pe site. Insa eu nu gasesc unde sunt afisate preturile la produsele lor.

Citat Mesaj iniţiat de Reaver Vezi mesajele
    Ia-ti o tastatura cu chestie din aia, si vei conecta astfel si mouse-ul si tastatura prin chestia aia
    Asa, iti faci kit complet Logitech.
    Asta, ca ultima solutie, daca nu gasesti separat.
    In cazul in care reprezentanta din UK nu livreaza in .ro, cred ca asta va f singura optiune. Nu e chiar asa rau pentru ca oricum trebuie sa imi schimb tastatura la desktop care are mai mult de 5 ani si catevva pahare de suc la activ.

Daca gasiti totusi de unde se poate cumpara, va rog sa postati.

liberlaelice Papi_Eib's Avatar Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti
    Data de inscriere
    30-04-2006
    Locaţie
    Brazda
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    238
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Xayidee Vezi mesajele
    Nu vand separat. Cel putin nu apare pe site. Insa eu nu gasesc unde sunt afisate preturile la produsele lor.
    .
    pe site am vazut si eu ca nu apar, dar avand legaturi cu ei, poate iti pot aduce .... nu pierzi nimic daca le dai un telefon

@reaver ... esti sigur ca poti lega 2 dispozitive la un receptor si sa mearga simultan?
    Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.

Data de inscriere
    14-02-2006
    Locaţie
    Neverland/Cluj
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    673
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    pe site am vazut si eu ca nu apar, dar avand legaturi cu ei, poate iti pot aduce .... nu pierzi nimic daca le dai un telefon

@reaver ... esti sigur ca poti lega 2 dispozitive la un receptor si sa mearga simultan?
    Maine pe la pranz sun. Eventual trimit si un mail la Logitech Romania.

Se pot conecta pana la 4 dispozitive.

Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:

Daca e receptor bluetooth, da poti. Si din cate am vazut la ei pe site, este prin bluetooth ala.
    Oricum, mai ales ca zici ca ai legaturi cu ei, ma asteptam sa stii mai multe. Dar era f simplu sa citesti linkul pe care l-a dat Xayidee:
    "The Logitech Unifying receiver is a tiny wireless receiver that can stay plugged into your notebook’s USB port and lets you easily connect up to six compatible wireless mice and keyboards to the same receiver. There’s no need to unplug it when you move around, so you won’t have to worry about losing it."

Data de inscriere
    30-04-2006
    Locaţie
    Brazda
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    238
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Reaver Vezi mesajele
    Daca e receptor bluetooth, da poti. Si din cate am vazut la ei pe site, este prin bluetooth ala.
    Oricum, mai ales ca zici ca ai legaturi cu ei, ma asteptam sa stii mai multe. Dar era f simplu sa citesti linkul pe care l-a dat Xayidee:
    "The Logitech Unifying receiver is a tiny wireless receiver that can stay plugged into your notebook’s USB port and lets you easily connect up to six compatible wireless mice and keyboards to the same receiver. There’s no need to unplug it when you move around, so you won’t have to worry about losing it."
    uite ca nu stiu... te oftici

Data de inscriere
    14-02-2006
    Locaţie
    Neverland/Cluj
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    673
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Se poate conecta prin bluetooth sau infrared? Stiti?

Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Xayidee Vezi mesajele
    Se poate conecta prin bluetooth sau infrared? Stiti?
    Bluetooth, am zis si mai sus
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: