Atasament 37
[Atasament 38
Atasament 39
si zice lumea ca romanii sunt taraniuita-ti-va la vecini de sub Dunare ce au facut
![]()
![]()
Atasament 37
[Atasament 38
Atasament 39
si zice lumea ca romanii sunt taraniuita-ti-va la vecini de sub Dunare ce au facut
![]()
![]()
da mah ...da la astia e decat o intamplare la noi e in fiecare zii,din cauza asta suntem noi tarani ...
Saracu Audi ii plang de milaoameni nebuni........ mai bine o furau
![]()
ntz ntz ntz.. ce oameni.. ce dak.. nu`i a mea![]()
now that's what i call revenge...a fost gandita treaba, se vede
![]()
Dragi prieteni si prietene,
Am observat ca traim intr-o lume din ce in ce mai sadica...mai nou, daca ti-ai tras mashina noua si straina, si daca da dracu` s-o parkezi unde nu trebe, te trezesti dimineatza cu neste frumusetzi de tarnacoape, asa, ca pentru design...
dupa cum se vede, politia, pentru diminuarea parcarilor ilegale a inceput sa ia masuri drastice... in poza a treia se si vede scafarlia unui politzai...crek se intorcea sa mai puna un topor si-n spoiler![]()
da... cine ar strica o mashina in felu ala doar k sa ii faca poze??? in plus, dk te uiti mai atent poti sa vezi k metalu nu e indoit, ceea ce inseamna k respectivele tarnacoape sunt lipite de capota mashinii... am dreptate ?
oricum, va las pe voi sa mai ganditimi-am dat cu parerea
![]()
cel mai problabil niste betivani retardati care nu avea cu ce face si sau pus cu tarnacopu pe masina. sau a inceput sa ploua cu tarnocopuri si audiu a fost in raza ploii parerea mea![]()
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
bai ce reactiima cacai p mine de ras cand auzii faza cu spoileru'
am sa mai pun azi niste poze cu o faza funny din craiova
![]()
Mda.........alcoolul e cauza!![]()
Sau probail o razbunare........nu l-au gasit langa masina, ca vedea ala pe dracu!![]()
Frumos! Interlopii bulgari au simtul umorului dezvoltat, se pare...
hahahahahah
a fos poza in libertatea..masina apartinea unui barosan si a fost facuta asa de niste angajati.....pare`mi`se!!!
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
si pe parbriz/luneta au pus abtibilduri?Mesaj iniţiat de yanya
ca se vede clar ca sunt sparte.
"nu parcati, riscati gauri in plafon si in alte parti alee autoturismului...in functie de cat e de beata persoana care foloseste tarnacopul"![]()
pacat de audi ala.....nu mi'l dau ei mie? ca am flex si il fac decapotabila imediat cu toate gaurile din el....da' totusi sa vad ce fac cu banii d benzina ca stiam eu ca jucaria aia consuma 30-40 l d benzina in oras![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: