Atasament 37
[Atasament 38
Atasament 39
si zice lumea ca romanii sunt tarani uita-ti-va la vecini de sub Dunare ce au facut
Atasament 37
[Atasament 38
Atasament 39
si zice lumea ca romanii sunt tarani uita-ti-va la vecini de sub Dunare ce au facut
da mah ...da la astia e decat o intamplare la noi e in fiecare zii,din cauza asta suntem noi tarani ...
Saracu Audi ii plang de mila oameni nebuni........ mai bine o furau
ntz ntz ntz.. ce oameni.. ce dak.. nu`i a mea
now that's what i call revenge... a fost gandita treaba, se vede
Dragi prieteni si prietene,
Am observat ca traim intr-o lume din ce in ce mai sadica...mai nou, daca ti-ai tras mashina noua si straina, si daca da dracu` s-o parkezi unde nu trebe, te trezesti dimineatza cu neste frumusetzi de tarnacoape, asa, ca pentru design...
dupa cum se vede, politia, pentru diminuarea parcarilor ilegale a inceput sa ia masuri drastice... in poza a treia se si vede scafarlia unui politzai...crek se intorcea sa mai puna un topor si-n spoiler
da... cine ar strica o mashina in felu ala doar k sa ii faca poze??? in plus, dk te uiti mai atent poti sa vezi k metalu nu e indoit, ceea ce inseamna k respectivele tarnacoape sunt lipite de capota mashinii ... am dreptate ?
oricum, va las pe voi sa mai ganditi mi-am dat cu parerea
cel mai problabil niste betivani retardati care nu avea cu ce face si sau pus cu tarnacopu pe masina. sau a inceput sa ploua cu tarnocopuri si audiu a fost in raza ploii parerea mea
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
bai ce reactii ma cacai p mine de ras cand auzii faza cu spoileru' am sa mai pun azi niste poze cu o faza funny din craiova
Mda.........alcoolul e cauza!
Sau probail o razbunare........nu l-au gasit langa masina, ca vedea ala pe dracu!
Frumos! Interlopii bulgari au simtul umorului dezvoltat, se pare...
hahahahahah
a fos poza in libertatea..masina apartinea unui barosan si a fost facuta asa de niste angajati... ..pare`mi`se!!!
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
si pe parbriz/luneta au pus abtibilduri? ca se vede clar ca sunt sparte.Mesaj iniţiat de yanya
"nu parcati, riscati gauri in plafon si in alte parti alee autoturismului...in functie de cat e de beata persoana care foloseste tarnacopul"
pacat de audi ala.....nu mi'l dau ei mie? ca am flex si il fac decapotabila imediat cu toate gaurile din el....da' totusi sa vad ce fac cu banii d benzina ca stiam eu ca jucaria aia consuma 30-40 l d benzina in oras
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: