www.mobile-midi.com sau www.free-midi-files.net - cele mai noi melodii si totu e gratis!
www.mobile-midi.com sau www.free-midi-files.net - cele mai noi melodii si totu e gratis!
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
copilu...tu esti batut in cap sau postezi de dragu de a posta fara sa verifi intai despre ce e vorba?cred ca amandoua sunt valabile!intra tu pe site-urile alea si daca iti cere vreun ban pt ringtone-urile alea iti dau io banii...da daca nu iti cere...taci dreacu din gura si nu te mai baga aiurea'n seama ca m-am saturat de posturile tale!!![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
ce ai comandat tu? ca ala e site de download?
Last edited by NoX; 04-12-2005 at 17:06.
Nox ai grija cu limbajul ca poate te scot la aer![]()
Semnatura
da..sorry..am editat..dar kiar ma enerveaza la culme pushtiu asta cu postatu lui aiureaMesaj iniţiat de cybuletz
![]()
asta e clar motiv de nervi ... dar totusi sa mentinem un limbaj cat de cat decent ...Mesaj iniţiat de Shpaga_14
![]()
Semnatura
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: