bah !! io vorbeam serios !! iar se apuca toata lumea si face baza .. probabil pe seama mea .. si se alege praful si de thredul asta ca si de celelalte .. e asha de greu sa raspunzi la o intrebare ?
Ai vazut o fata draguta .. vrei sa te bagi cu ea in seama .. eu ce fac ? eu fac asha:
O salut .. chiar daca nici macar nuj cum o cheama ..si probabil k va raspunde si ea .. cu un zambet pe fata .. pt ca se intreaba dc am salutato daca nu o cunosc .. apoi asta devine un obicei .. pana la urma discutia ajunge .. la :
"-Buna .. Ce faci? "
"-P'aci .. la scoala .. "
"-Da stii care e faza ? K eu te salut de cateva zile .. si nici macar nu stiu cum te cheama .. deci .. imi spui si mie cum te cheama?"
"-Da .. eu sunt Andreea .. "
"-Eu Cristi. .. imi pare bine .."
Ceva scurt .. urmatoare discutie ii cer nr de tel si de cate ori ne intalnim .. discutia devine mai profunda si mai lunga .. ne cunoastem mai bine .. si ori iese o gagik .. ori o buna prietena
(depinde de ce sentimente imi provoaca pana la urma .. )
Eu cred k tre sa ai vrajeala in sange si sa cunosti caracterul unei fete destul de bine. . sa stii ce gandeste cat de cat ..
Daca fata e mai timida .. o iei mai incet .. si sa ii vb frumos .. daca e o fata care e populara si are o parere prea buna despre ea .. tre sa o ignori .. sa nu o bagi in seama prea mult .. si atunci cand vb cu ea .. si trece pe langa tine vreun prieten . imediat uiti de ea .. si ea se va enerva .. si va trebui sa ajunga sa spuna: "s-a uitat la mine .. s-a uitat la mine !! " Trebuie sa te dai la prietenele ei .. sa te imprietenesti cu grupul ei .. si sa ii faci sa o ignore pe ea .. pt a-ti acorda mai multa atentie tie ..
Depinde si de caracterul fetei .. trebuie sa o analizezi putin la inceput sa vezi ce si cum ..
Cam atat k ma saturai sa tot scriu .. mai revin .. cu mai multe informatii