Este vorba de "rauletul" care curge prin parculetul aflat intre Chimie,Peco si Billa
Eu locuiesc in aceasta zona de vreo 10 ani ... si de cand ma stiu acelasi miros de gura de canal , care devine insuportabil pe la ora asfintitului
Fostul primar n-a facut nimik in legatura cu acest proiect ... sa speram ca actualul primar dl. Solomon, care a facut ceva frumos pentru locuitorii acestui oras, crearea spatiilor de parcare , dar si reamenajarea intersectiilor aglomerate (cea de la Universitate , Rotonda, Institut), nu va trece cu vederea peste aceasta problema a locatarilor din vecinatatea "mlastinii" si aici ma refer la cei din George Enescu si cei din zona Segarcea.
Pe langa faptul ca mlastina respectiva emana acel miros specific canalizarii ... este si un paradis al tantarilor ... un loc perfect pt. inmultirea lor ... cei din zona pot sa confirme.
Pentru ca orasul Craiova sa fie un oras european, nu inseamna sa aiba un centru si bulevardele modernizate ... ci tot ce tine de perimetrul acestuia sa fie macar la acelasi nivel...
Nu cred ca ar fi nevoie de o investitie prea mare pt. bugetul acestui oras pentru acoperirea acestei zone ...
Astept si alte opinii de la cei care locuiesc prin aceasta zona si nu numai
Sa speram ca cineva ne va lua in seama si in maxim 1-2 ani sa se rezolve