Astept sfaturile voastre.
Intrebareaca fol camera video mult se consuma mult mai rpd acumulatorul?
Apropo cei ala DTMF??
Astept sfaturile voastre.
Intrebareaca fol camera video mult se consuma mult mai rpd acumulatorul?
Apropo cei ala DTMF??
Last edited by Am3oo; 29-11-2005 at 15:49. Motiv: Automerged Doublepost
Bateria telefonului se consuma mai repede .. cu cat te "joci" mai mult pe el. Adica, ecran color, camera foto/video, mp3 player, radio etc = "jocuri".
Dual Tone Multi-Frequency (DTMF) = tonuri duale multifrevcenta.
Tonuri DTMF (tonuri duale multifrecventa): Sunt cuprinse in sistemul folosit de telefoanele cu claviatura asociata cu sunete. DTMF atribuie o anumita frecventa sau ton fiecarei taste, astfel incat sa poata fi identificata usor de catre un microprocessor. Tonurile DTMF va permit sa comunicati cu casuta vocala, cu sisteme telefonice computerizate, etc.
ca sa economisesti bateria sfatul meu e sa folosesti telefonul doar pt vorbit,NU pentru dat bipuri! bipurile mananca bateria : daca dai 2 bipuri se consuma bateria mai mult decat daca ai vorbi 5 minute in continuu la telefon (asta asa ca exemplu)
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
si daca tot folosesti camera, nu te juca cu zoom-ul. iti necesita procesorul telefonului la maxim si iti omoara bateria
robocopu nu inteleg de ce ar consuma mai mult beepurile k acelasi proces pe care il faci si atunci cand vorbesti la tel. Poate te referi k daca dai multe atunci se duce rpd.
cel mai bine e sa-l folosesti ca "CEAS" si sa vezi cat te tzine... sau poti sa iei niste screensevere economice ( se stinge displayu` si tel. functioneaza )
lol sau mai bine nu il mai folosoti deloc yo am un samsung a 800 si ma tine 4 zile bateria faza e ca nu ma joc deloc pe el doar atunci cand primesc tel si canbd dau deabia stiu unde sunt melodiile![]()
AMD Sempron
Mesaj iniţiat de boditza
am citit in revista connect ca atunci cand dai un beep se consuma o anumita cantitate din energia acumulatorului,aceeasi cantitate se consuma si atunci cand sunu pe cineva cu care sa vorbesti , dar dupa ce respectivul a raspuns , practic bateria ta consuma mult mai putin curent,cel mai mult fiind folosit in timpul conectarii,deci daca il creieresti cu bipurile, automat si bateria o sa te tina mai putin.
daca vrei fa acest test suna la x222 si "vorbeste" 30 de min, apoi da beepuri 30 de minute in continuu sa vezi cum se duce bateria mai rapid!
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: