vrea careva?
eu am vorbit cu xan si e si el de acord
eu zic ca ar fi cazu sa profitam de zilele astea frumoase si sa va mai umilesc otzar la basket
ramane de stabilit locul si ziua
anyone in?
vrea careva?
eu am vorbit cu xan si e si el de acord
eu zic ca ar fi cazu sa profitam de zilele astea frumoase si sa va mai umilesc otzar la basket
ramane de stabilit locul si ziua
anyone in?
pe frigul asta.........Mesaj iniţiat de Johnny_D
eu oricum nu stiu bine bascket asa ca nu ma bag
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
eu iau coldrex la kg . sincer weekendu asta ma duc doar in pulp sambata noaptea .
ah , si duminica pe aeroport .
Last edited by Moderator; 30-11-2005 at 13:16.
Servicii foto video Highlight Events Craiova
fotograf nunta craiova
E prea frig pentru baschet ... poate sa mergem intr'o sala undeva ... Mai bine ne intalnim pe aeroport .....ce zicetzi ?
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
nu e prea frig... am jucat eu azi cu colegii de facultate pe la 12 pe institut... a fost suuper so... I'm available
weekend-u asta sunt la munte ... iar in timpu saptamanii la servici.. asa ca .. sorry
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
bai hai stabiliti o noua intalnire ca vreau si eu sa vin
p.s. stiu bascket
baschet.. as juca oricand.. dar sa fie mai multi. poate la anu acum./.. avand in vedere ca o sa vina sigur niste zapezi
e ceva pe aeroport duminica ???Mesaj iniţiat de TranceRem
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL hhahahahaha man ... tu nu vezi ca postu la care ai dat u quote e de acum 2 luni ... da u daca vrei sa te duci .. poti sa te duci si weekendu asta ))))Mesaj iniţiat de BlackAngels
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
=> spammerMesaj iniţiat de BlackAngels
chiar nu am vazut data ! credeam ca se mai intalnesc baietii sa se dea un pic cu frana de mana, ca acum cateva zile au fost vreo 6 masini !
ok...sa zicem ca te intelegem...! dar nu mai spamma!Mesaj iniţiat de BlackAngels
oky, nu mai spammez !Mesaj iniţiat de SAM
Dar ce faci ?Mesaj iniţiat de BlackAngels
Afara sunt -10 grade ... so care se baga la un baschet ??... virtual ... nba 2005
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
Cand vazui ce soare e... zisai ca gata peste 2 zile rup inelele de pe institut..da imi trecu tot entuziasmu cand iesii pana afara
ce-aveti ba ca ieri a fost super bine am fost eu pe institut si aseara ii ziceam lu xan starty ce scarbici frecventezi ma ?
Nene lasa-ma cu serviciu si cu mijtou ... sambata si duminica daca tzine vremea cu noi... rup cosurile de pe instit... daca mai pot ca parca vad ca prima saptamana de dezmorteala sunt goarnex... creca nici nu mai ajung puana acolo sus sus cum ajungeam odata
se baga si subsemnatu la baschet dak se stabileste o zi si o ora
se pare ca trebe sa mai asteptam pt intalnirea cu baschetu
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: