zicetimi si mie va rog fiindca ii ma rugat tata sa il ajut si sa imi spuneti si de unde il pot downloada.
multumesc anticipat
zicetimi si mie va rog fiindca ii ma rugat tata sa il ajut si sa imi spuneti si de unde il pot downloada.
multumesc anticipat
daca poti procura cd-uri de instalare a ap foto digitale poti gasi si citeva oferte tip de felicitari ,carti de vizita etc. pe care le poti prelucra ulterior cu un pr de desenare cum ar fi photoshop sau altele
da dar din cate stiu eu exista programe special dedicate pt a face cartile de vizita si iti apare dreptunghiul ala si tu poti adauga , colora etcMesaj iniţiat de STOP
...ma refeream la ofertele din continutul cd-ului ce insoteste progr de instalare
Cauta la mine in share, gasesti mai multe progame, unul are chiar 1 giga si ceva, daca nu ma insel, are cateva mii de template-uri.
they hatin'
...pai poti sa le modifici tu pe cele care eventual te satisfac...
mah gasii unu pe net de 8 mega suficient pt ce vrea tata are vreo 20 de templets dintre care 2-3 mai misto asa
@cat23 nu ma apucam sa downloadez acu 1 giga ca si asa imi merge netu cu 7 kilo/s
corel draw, si mulllllltttttttttte altele!
cre'ca omu cauta ceva mai mult "de'a gata". asha ar fi orice dintre adobe illustrator corel draw, macromedia free hand, adobe photoshop s.a.m.dMesaj iniţiat de gaby
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
atunci un search pe dc si gaseste cu miile !
pai cu ce nume sa dau search pe dc ? pe mine asta ma interesa numele. oricum vam spus ca am gasit ce cautamMesaj iniţiat de gaby
Mesaj iniţiat de cat23
pt orice eventualitate ce nick ai pe DC ?
(-VIP-)cat23
they hatin'
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: