cei care ati jucat Syberia si Syberia 2 spuneti-va aici parerea.
pe mine m-au impresionat foarte mult si le-am jucat pana la sfarsit! sunt jocuri care merita jucate cu adevarat!
cei care ati jucat Syberia si Syberia 2 spuneti-va aici parerea.
pe mine m-au impresionat foarte mult si le-am jucat pana la sfarsit! sunt jocuri care merita jucate cu adevarat!
Last edited by ovisebdan; 05-10-2005 at 21:56.
super jocul te pune sa gandesti
Siberia 1 e cel mai misto
nu am ce sa votez pentru ca le-am jucat pe amandoua de la cap la coada fara walkthrough sunt printre cele mai tari jocuri ever . si btw nu cred ca are vreun rost sa joci syberia 2 daca nu l-ai terminat pe primul.
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
dap...storyline-ul este GROZAV, grafica...cred ca se intelege de la sine ... si personajele sunt amuzante este o aventura noua...este un joc pt orice iubitor de aventura!Mesaj iniţiat de overkill
am jucat si eu Syberia 1 acum 1 an .. .. si va spun sincer k nu am reusti sa il termin fara walktrough .. am ramas placut impresionant!
Eu mai jukm astfel de jocuri gen Monkey Island 1,2,3 care erau 2D .. si cand am facut trecerea la Syberia .. alta viata .. mijto mijto jocul .. si acum imi mai amintesc fragmente din joc .. la inceput .. infabrica aia cu roboti .. apoi cu trenul .. frumos ..
Nu pot vota deoarece nu am jucat Syberia 2 .. dar voi face rost de el .. si ma voi distra .. si va voi spune apoi parerea care mi-a lasat-o ..
syberia 1 mai tare.......pt ca s-a terminat ciudat......si pt ca mi s-a parut mai usor.....decat 2
primul era mai interesant decat al doilea. chiar te pune sa gandesti.
unele jocuri nu ar trebuii sa fie continuate pentru ca strica misterul....Mesaj iniţiat de zero07
bine....nu spun ca nu m-am bucurat....dar unele care se termina asa mai ciudat...au parca alt farmec..
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: